Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mazda rx8nál nincs jobb...

A mazda rx8nál nincs jobb sportautó a saját árkategóriájában?

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos van.
2021. dec. 22. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynincs.. az rx8 egy zsákutca.
2021. dec. 22. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Szép autó és még tán megy is. De sajnos ha nem jól hajtod a wankel hamar megadja magát.
2021. dec. 22. 12:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Melyik a jobb? M3-Nissan Z drágább, 330i-t minden versenypályán megeszi az Rx8. Nem arra voltam kiváncsi hogy van e megbizhatóbb.
2021. dec. 22. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
De ha 40 ezrenként elmegy az éltömítés a wankelben a szaladgálós üzemmód miatt, akkor az nem nagyon lehet JÓ. amúgy ettem én már meg RX8-at, nem megy annyira nagyot.
2021. dec. 22. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:

És mennyit használnád versenypályán?

Egyébként persze, hogy van

2021. dec. 22. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Milyen szempontból jobb? Pl. mondhatjuk, hogy MX-5 jobb, mert cabrio és így jobb vezetési élményt nyújt
2021. dec. 22. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha csak az árát figyeljük, és nem nézzük azt, hogy a motor nagyon kényes akkor mondhatni ár/érték arányban nincs jobb.

Nagyon jó vezetni, el van találva a súlyelosztás. Sperrdifinek köszönhetően nagyon könnyen, és jól kezelhetően megy keresztbe.

Teljesítménye is pont elég. Hozzáad az élményhez, hogy ellehet forgatni 9,5ig.

Egy nagyon jó sportautó, a motorja kényes. De egy felújítás után, ha odavan rá figyelve akkor hosszútávon megbízható marad.

2021. dec. 24. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!