Lehet hülye kérdés lesz :D Hogyan csinálják, hogy az autók kipufogója erőteljesen visszadurrog gázelvételre néha pedig lángol?
Figyelt kérdés
Szóval ma megálltam biciklivel egy benzinkúton felfújni a kerekeimet, amikor megjelent két ordító, gyönyörű hangú sportautó. Egyik egy BMW M2-es volt, a másik egy Nissan GTR. Elkezdtek szórakozni úgy, hogy rááltak a gázra, majd utána mindig durrogott egy óriásit a kipufogó. Zene volt a füleimnek, imádom amikor így visszadurrog a kipufogó, azonban elgondolkodtam, hogy mégis hogyan csinálják. Gondolom nem gyári a dolog, szóval így kötöttem ki ennél a kérdésnél. Valaki le tudja írni, hogy mi ennek az oka?
Köszönöm
2021. aug. 7. 16:20
1/5 anonim válasza:
Keress rá a gyakorin az ALS-re vagy anti-lag -ra.
2/5 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, a közelben lakik egy autószerelő annak volt ilyen Subaruja vagy három hónapig, aztán inkább eladta,mert túl sokat fogyasztott:D
3/5 anonim válasza:
Remélem hogy kivonják őket a forgalomból. Gyökerek.
4/5 anonim válasza:
Röviden: Még a hengerben el nem égetett üzemanyag.
5/5 anonim válasza:
Hallod remélem hamar lekapcsolnak :) Világ leggyökerebb dolga....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!