Alapjáraton az autó "visszadurrog" a szívócsőbe, nem forog rendesen a motor max 1400-ig. Mi okozhatja ezt?
Trafó cserélve, EGR régebb óta levakolva. Gyertyák cserélve. Most megnézve a gyertyákat a 2-3 hengerben teljesen el vannak kormolódva. Tisztítás után percek alatt ugyanez az állapot.
Opel Astra g 1.6 16v.
#1 még beszólni is bal🌳sz vagy 😂
Nekem akkor produkált ilyet mikor egy foggal elraktam a vezérlést, de az egy karburátoros motor volt, szerintem itt ez nem valószínű. Sokkal valószínűbb hogy valamiért sokat kap, és ezért ledadogahat és akár vissza is durrogaht
3. Te ne szólj be másnak , aki elrakja a
vezérlést.
Műszaki analfabéta .
Utolsó! Kinek szóltam be?
Műszaki analfabéta vagyok? Lehet pár éve, kb 12 évesen mikor elraktam rajta a vezérlést az voltam, nem tagadom, de valahol el kell kezdeni. Én legalább megpróbáltam érdemben válaszolni, nem úgy mint te meg az első. Vakolja le a kipufogót is...hahaha...nagyon vicces. Persze a te és az első válaszoló válasza nagyban előre vitte a kérdezőt. Aki nem tud segíteni, csak odabüfögni valamit gúnyosan, az igenis egy hat🍎s 🌳sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!