Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki finanszírozta a jogosítvány...

Ki finanszírozta a jogosítványodat?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 00:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyéb lehetőséget jelöltem.

B-s jogsimat a szüleim fizették.

C kategóriát én fizettem.

CE kategóriát a régi munkáltatóm.

D kategóriát félig a munkáltatóm, félig én.

Targoncás jogsi - Saját pénzből.

2021. dec. 21. 09:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyéb: közvetlenül a gimi, közvetve az önkori

a gimi kapott ilyen olyan támogatást, amit az igazgató jogsi és nyelvvizsga finanszírozásra használt fel

akinek év végén 4,5 felett volt az átlaga, az utána elkezdett tanfolyam tandíját utólag visszakapta, csak vinni kellett a számlát, amint letettük a vizsgát

2021. dec. 21. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#12 vagyok, ez 12 éve volt, de már akkor us benne volt 150-170be, így a legtöbben úgy tanultunk mint a kisangyal

nyilván voltak trógerek, akik tudták hogy a hármas átlagot sehogy se tudják felhúzni, és beleszartak, de aki 4 körül billegett, annak megérte ráfeküdni

2021. dec. 21. 10:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Az elsőt (B) szülők.

A másik kettőt (AB, majd A) magamnak.

2021. dec. 21. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:

"B" kat. 2010-ben nagyapám a 80%-át.

"C" 2013-ban saját pénzből. 240e volt. + GKI azt is én fizettem.

"A" Saját kereset.

"D" OFA nonprofit, állami támogatás. 4.-re lett meg a városi vizsgám, ezért a maradék 3 városi vizsgadíjat zsebből. Mondanom sem kell, így is megérte. + GKI, zsebből

Nehézgépkezelőit, meg a Földmunkagép kezelőit is saját zsebből. Sose engedtem a főnökömnek, így nyugodt szívvel léphetek ha úgy van.

Az első saját tulajdonú autómat 20e ért vettem, a másodikért is 20e-t fizettem, a harmadikért adtam egy erős 250 ezer forintot épp 3 hónapja. Mellesleg egy Lada 2101-ről van szó. Szerencsére csak két hétig hegesztettem.

Kicsi eltértem a témától.

2021. dec. 21. 16:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak üzenem, hogy karácsony első napján elmorzsolok érte egy könnycseppet.
2021. dec. 21. 16:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
én még 17 éves koromban magamnak finanszíroztam,még valami PÁV-ra is kellett mennem! faterom verte a palávert,azt hitte elvárom tőle, hogy vegyen majd nekem kocsit!soha semmit nem kértem tőle! leg komolyabb járműve ami volt, egy werhowina moped!kommunista f@cc volt! annyi esze nem volt, hogy lopjon a párt vagyonból! de mikor vettem egy használt verdát, hogy feszített benne mikor elvitette magát valahová!már ott van jó helyen ahol van! (a föld alatt a Q..va anyját!)
2022. jan. 2. 20:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Legyél különb mint apád. A leírtak alapján nem nehéz túlszárnyalni.

Valahol megértelek, és valószínűleg igazad van. Meg lehet mutatni. Több nap van mint kolbász, ezt ne feledd. Isten nyugosztalja, akármilyen is volt.

2022. jan. 8. 01:04
 19/21 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok, vagyok olyan szerencsés, hogy a szüleim fizetnek mindent, autót is kaptam tőlük már.
2022. febr. 6. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 16 évesen még a fütykösöddel kéne játszanod, nem autót vezetni! legfeljebb egy robogó!
2022. febr. 7. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!