A kérdező szavazást indított:
Magadnak
Szülők
Cég/vállalat
Nincs is jogsim
Tartózkodom
Egyéb
72 szavazat
1/21 anonim válasza:
A szülőket jelöltem be, de rendesen ment bele a saját pénzem is, gyakorlatilag lenulláztam magam. Elvileg ők fizették teljesen, csak pl. a pót órákat ők nem tartották fontosnak azután sem, hogy többször meghúztak forgalmon. Az is elég lett volna persze, ha méltóztattak volna kimenni velem gyakorolni egy kihalt helyre.
2/21 anonim válasza:
1993-ban szereztem meg a B és C kategóriát, csak a tanfolyam és a vizsgák diját kellett fizetni a vezetési órákat pedig a honvédség állta.
3/21 anonim válasza:
90%-át én fizettem nyári munkából összegyűjtött pénzből.
4/21 anonim válasza:
B-t anyukám még 2014-ben (érettségi ajándék volt, 440 pont fölött járt, 448 lett végül). A2-t 2015-ben magamnak. A-t 2018-ban magamnak.
5/21 anonim válasza:
A kresz tanfolyam díját a szüleim, azon kívül mindent magamnak.
6/21 anonim válasza:
Focimeccsen eltört az ujjam és mivel minden igazolt focistának van biztosítása (még az amatőröknek is ) igy az abból kapott pénzből.
7/21 anonim válasza:
Magamnak finanszíroztam. Akkor már kb. 7-8 hónapja dolgoztam, 3 kategóriát kezdtem el egyszerre, és 5 hónap alatt le is vizsgáztam mindből. Nagyjából fél havi fizetésembe került. Annyi segítségem azért volt, hogy otthon laktam még, és nem kellett beszállnom se a rezsibe, se a kajába.
8/21 anonim válasza:
Szülők, de ez nem is lehetett kérdés, apám és anyám egyaránt legalább annyira várták, hogy meglegyen a jogsim, mint én. Nálunk ez alap volt.
9/21 anonim válasza:
Még nem voltam 17 éves, mikor elkezdtem. Saját bevételem nem volt. Értelem szerűen cég/vállalat sem. Saját autót viszont csak 27 éves koromban vettem, mikor a saját fizetésemből pár év alatt össze tudtam spórolni annyit, hogy egy értelmes autót tudjak venni, ne valami a bele is kilógó bontószökevény kotlát.
10/21 anonim válasza:
Konkrétan a nővérem fizette ki nekem a B-s jogsim 1996-ban.
A többit (C/E) a zorbánviktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!