Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van B kategóriás jogosítván...

Ha van B kategóriás jogosítványom van lehetőségem bármilyen kedvezménnyel vagy kresz vizsga nélkül letenni az A2 motoros jogosítványt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tévedek, akkor meglévő jogosítvánnyal nem kell teljes értékű KRESZ vizsgát tenni új kategóriához, hanem elég egy rövidebbet, amiben csak a kategória-specifikus kérdések vannak, az általános dolgok nincsenek. Az gondolom olcsóbb. Meg úgy tudom, hogy az oktatás is olcsóbb meglévő jogosítvánnyal, legalábbis ahol egyszer régebben én néztem, ott biztos. De ez pár éve volt és végül nem csináltam plusz kategóriát, szóval nem emlékszem pontosan. Valaki biztos ki tud pontosítani, ha tévedek.
2021. nov. 3. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Nincs ilyen
2021. nov. 3. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A külön kategória ,
2021. nov. 3. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak az A1 megszerzése könnyített, de kresz vizsga ahhoz is kell.
2021. nov. 3. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsősegélynyujtasbol nem kell újra vizsgázni és nem kell újra orvosi alkalmassági, ha érvényes a jogsid.

Vizsgázni kell motoros KRESZ-ből és utána rutin majd forgalom vizsga.

2021. nov. 3. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos semmi ilyesmi, csak elsősegély meg orvosi, amit "megúszol". Egyedül az A1-ből van könnyített lehetőség, ami kevesebb alap óraszámot jelent, ami miatt olcsóbb. Ugyanakkor ha még sose motoroztál, úgyis kell extra órát venned. A2-re semmi ilyesmi nincs, KRESZ-t megcsinálod, majd rutinvizsga, majd forgalom.
2021. nov. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!