Kinek mennyi ideig tartott a 30 órát levezetni?
Én 3 hónapja kezdtem, de még mindig csak 18 óránál tartok. Közben az oktató kétszer volt szabadságon egyszer 10napra másodszor 3hétre, és amikor még dolgozik is sokszor kihagy egy hetet és csak utánna mehetek.
Sürgetni pedig hiába próbálom, olyankor megsértődik és mélységesen felháborodva közli hogy „mások is vannak rajtam kívül”
Az se mindegy mikor... évekkel ezelőtt sokkal gördülékenyebben ment az oktatás, kevesebb volt a tanuló, több az oktató.
Már a járvány előtti időszakban is elkezdett akadozni a vezetés oktatás, oktató hiány miatt hónapos torlódások alakultak ki sok iskolánál, amit a járvány miatti kényszerszünetek csak súlyosbítottak.
Vidéken azért jobb a helyzet, tehát az se mindegy, melyik városban tanul sz illető, és azt sem vitatom, hogy lehet különbség iskolák, oktatók hozzáállása között.
Van oktató, aki addig nem vállal el tanulót, amíg azzal nem tud megfelelően foglalkozni, de ott meg sokszor az oktatás kezdetére várnak hónapokat
Másfél alkalom, nagymotornál. Először mentünk a városban, utána csapattuk árkon bokron mindenen keresztül. Elsőre minden vizsga meglett.
Rutin vizsgánál a 8-as kanyarban beremegett lassú fordulaton a kormány, majdnem letettem a lábam, de végül nem volt gond. ÉRTÉKEN használtam a gépet.
#6 vagyok
Busznál elhúzódott az OFA-s képzés, utána a vezetés is nagyon lassan haladt. 4. alkalomra lett meg a forgalmi vizsgám, amiből az elsőt gondolom csak jogos megbuktatásnak! Van önkritikám, nem túlzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!