Mennyire kivitelezhető naponta 300 km-t levezetni?
Hosszú távon nem fogod bírni!
Autópályán kell vezetni, vagy alsóbbrendű utakon? Számoltál a határon való esetleges várakozási sorokkal is???
Hosszú távon nem a legjobb.
Felénk vacak a tömegközlekedés, autóm akkoriban nem volt. 6-ra jártam melózni, de hajnal 3-kor már úton voltam és olyan 5 körül értem haza. Aztán csak olyan 30-35km volt a melóhelyem.
Oké, tömegközlekedésen lehet menet közben aludni, de semmivel nem vállalnám be újra, hogy ilyen korán keljek fel.
Most már van autóm, picit messzebb is van a melóhelyem, de így is hamarabb otthon vagyok és nem kell olyan korán kelnem.
Nyilván nem fogsz beledögleni, ha nem vagy nagyon fáradékony.
Viszont nem is ideális. Ezzel gyakorlatilag kitolod a munkaidődet, hiszen sok óra vezetést is csak a meló miatt kell bevállalnod.
A 9 óra munkaidődhöz add hozzá azt a sok óra vezetést is, és számolj úgy egy órabért. Mindjárt kevésbé fogja megérni. Szabadidőd nem lesz, kb hazaérsz és pár óra múlva alszol is ha nem akarsz egy hulla lenni a korai kelés miatt minden nap.
Napi 300 km az szinte semmi... egy kényelmes csendes autóban, amiben van adaptív tempomat és zömében pályán mész, akkor semmi. Be kell szerezni egy megfelelő üzembiztos, digit klímás autót és meg van oldva.
Futárok egy nap többet mennek, abban a traktor furgonban, főleg sima országúton, városban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!