Mennyi idő alatt végezted el a B kategóriás jogosítványt? (És sikerült-e minden vizsga elsőre)
Figyelt kérdés
Mostanában fogom elkezdeni és kíváncsi vagyok, hogy másoknak mennyi idő alatt sikerült elvégeznie.2021. okt. 19. 22:08
1/20 anonim válasza:
Miskolcon csináltam majdnem 300k volt, sajnos átgondolatlanul fellángolásból kezdtem el, és pikkpakk benne volt már annyi pénz hogy nem hagyhattam elveszni, viszont volt pár bukásom is forgalomból.
3/20 anonim válasza:
Nekem kb. fél év volt, kb. 350 ezer ft és vezetés vizsgán megbuktam elsőre, másodikra meglett.
4/20 anonim válasza:
Egy évig, 2015 végén kezdtem, 2016 elején végeztem vele. 200 ezer forint volt, a forgalmi másodjára sikerült.
5/20 anonim válasza:
Na, tehát 2016 végén végeztem. ***
6/20 anonim válasza:
1993-ban 3 hónap, és B, C kategória. Ebből egy hónap az elmélet, és 1-1 hónap a két kategória, minden nap vezettünk, mert a honvédség iskolázott be még bevonulás előtt. Nem buktam meg egyszer sem semmiből.
7/20 anonim válasza:
2020. Márciusában vizsgáztam, pont a nagy pánik előtt. Elsőre sikerült minden, így került az egész kb fél évbe.
8/20 anonim válasza:
1.5ev, sajna jott covid 7honapot nem tudtam vezetni..
450be allt meg.
1x forgalmi bukassal.
7000ft/ora vezetes
9/20 anonim válasza:
Iden februar vegen iratkoztam be.mire vegeztem a kreszel bezartak,utana en huztam egy kicsit a vizsgat,vegul juni 16.an vizsgaztam.juli 14.en kezdtem a vezetest,aug 26.an vizsgaztam.elsosegelybol aug 15. volt az oktatas,23. a vizsga.
Igy fel ev volt az egesz,nem buktam semmibol,vezetesbol a 30.oran vizsgaztam.265.600ft ba volt.
Ha nincs covid,gyorsabb lett volna,na es persze ha a kresz vizsgat nem tologatom 😅
10/20 anonim válasza:
2x megbuktam, sokszor lefulladtam, mikor atultem anyam benzinesere el sem tudtam indulni vele. Azt hittem nem nekem valo a vezetes... ahhoz kepest mar 5 eve nemzetkozi kamiont vezetek :D De ott is 2x megbuktam C-n, meg E-nel elmeleten. Vannak akik lassabban tanulnak... mint pl en. Szoval ha meg is buksz, majd sikerul egyszer. Csak legyen penzed vegigcsinalni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!