Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt végezted el...

Mennyi idő alatt végezted el a B kategóriás jogosítványt? (És sikerült-e minden vizsga elsőre)

Figyelt kérdés
Mostanában fogom elkezdeni és kíváncsi vagyok, hogy másoknak mennyi idő alatt sikerült elvégeznie.

2021. okt. 19. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kresztanfolyam 2 hónap volt vizsgával együtt, de az oktatónál akihez bejelentkeztem 1 évig voltam várólistán. Viszont a vezetésgyakorlás összesen volt 3 hét. (Nyáron, heti 6 alkalommal)
2021. okt. 20. 08:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Majdnem napra pontosan egy éve kezdtem el. KRESZ E-learning volt 5 nap, két hétre rá sikeres vizsga. Vezetést május közepén kezdtem el, augusztus végén volt az első vizsgám, ahol megbuktam, majd október elején a második, amin átmentem. Ha nincs vírus, valószínűleg már tavasszal meglett volna.
2021. okt. 20. 09:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az előírt óraszámot végeztem el. Rutin és forgalmi is elsőre megvolt. 18 éve volt már.

Aztóa csináltam motoros jogsikat, AB és A kategóriában, utóbbit 4 éve. A kategóriánál rutinból buktam 1x, mert letettem a lábam, így kellett egy hetet várni következő lehetőségre, ez +1 óra volt.

Ezen kívül nem kellett több óra.

2021. okt. 20. 09:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Pontosan már nem emlékszem mennyi idő volt (Annyit tudok hogy augusztus környékén kezdtem a kresz oktatást, és január elején már a kezemben volt a jogosítvány).

Kreszből egyszer megbuktam, mert a vizsgáztató egy félreértés miatt úgy lebaszott, hogy utána gondolkozni sem tudtam, remegett mindenem. Második alkalommal 2 hibaponttal átmentem. A gyakorlati vizsga elsőre meglett, 0 hibaponttal. Egy idősebb emberke volt az oktatóm, nagyon jófej volt.

2021. okt. 20. 15:20
 15/20 anonim ***** válasza:
(Még annyit hozzáteszek, hogy ez 2016-ban volt) - 14-es voltam.
2021. okt. 20. 15:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az fzra, aki 5nap alatt bevagja a kreszt 🤔
2021. okt. 20. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
*fura
2021. okt. 20. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:
41%
Az oktatástól kresz vizsgáig kb 3 hét volt, öt nap alatt tanultam meg teljesen. Abban a szerencsés helyzetben voltam hogy suli után tudtam vezetni két órát oktatómnál, hamar meglettek az órák, azt mondta jól is megy. Eü vizsgát nem csináltam, megszereztem a papírt okosba. :) Kb 3 hónap volt.
2021. okt. 20. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Július 1-jén kezdtem a tanfolyamot és augusztus 15-én ki volt állítva a B jogsim. Ez 1996-ban volt, mindenből elsőre átmentem, pedig az oktató azt mondta szerinte nem fog sikerülni a forgalmi vizsga. Végül elsőre meglatt az is, eléggé csodálkozott az oktatóm.
2021. okt. 21. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Kb fél év, suli mellett. 2015 Novemberében kezdtem el a KRESZ-t e-learningen. (akkor már volt az is) és vizsgáztam is elég hamar. Utána nekem az EÜ nem kellett M kategóirás jogsi végett (bár az nem lett meg, szóval a B-s jogsi az első jogsim nekem is, mint a legtöbb embernek), rutin meg már régen nem volt akkor, és mehettem is vezetni. Az tartott sokáig. Sokszor csak hetente, de inkább két hetente mentem egyszer Pénteken és néha Szombaton. Általában csak egy napot. Ezért tartott "sokáig", de persze szerintem ez sem vészes. Ballagásom előtt 2-3 nappal lett meg úgymond a jogsi, azaz a sikeres forgalmi vizsga. Szóval jól jött ki. Csodás ajándék volt számomra. :D Szakmunkás vizsgára már a családi kocsival mentem. :D

2021. nov. 10. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!