Melyik a legerősebb?
Figyelt kérdés
BMW, Mercedes és Audi közül melyik karosszériája, autóváza a legerősebb? Mindhárom márkából a legeslegjobb típusra vagyok kíváncsi. Tehát ami mindenből a legjobb.2021. dec. 20. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Mercedes
BMW
Audi
31 szavazat
2/11 anonim válasza:
Nincs olyan autómodell, ami mindenből a legjobb. Merciből a G-Class a legerősebb szerkezetű talán. Többiből nem ismerek igazán erőset. E tekintetben a Lada Niva említésre méltó még, Ford F-150 Raptor, Subaru Outback, Jeep Wrangler.
3/11 anonim válasza:
Basszus, én pedig eddig abban a tudatban volam hogy a "melyik a jobb" kérdést nehéz túlszárnyalni.
Amúgy nem tudom a választ, már rég nincs meg az autóskártyám. Esetleg valakinek?
5/11 anonim válasza:
Audi. Lehet ironizálni, hogy ovis kérdés, de tényleg jellemzően az Audik vannak a legjobban összerakva.
7/11 anonim válasza:
Bmw a legrosszabb, ez egyértelmű. Mercedes régen jó volt ilyen téren, ma már spórolnak az anyagokkal. Így VW csoport autói nyertek.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2021. dec. 21. 19:19
9/11 anonim válasza:
Pistike kérdés. :D MIntha nem lenne midnegyiknek vagy 200 modellje, még ha csak a jelenleg kaphatóakat is nézzük van minden gyártónál legalább 20 modell ha nem több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!