Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire szívtam...

Szerintetek mennyire szívtam meg, ha egy 850000Ft-os 16 éves autóra (Swift 2005) fél év alatt eddig kb 400 ezret "locsoltam" el ?

Figyelt kérdés

Szóval ennyit költöttem a szerelésére fél év alatt, bár ebben benne van egy egy új, Michelin gumiszett is ami kb 80 ezer.

/Azt még hozzátenném,hogy nem tökéletes most sem az autó,nem hangosan,de "szól" a nyelestengely, ha ezt is megcsináltatom akkor majd vagy 500 ezernél járok/

Mi a véleményetek, beszoptam így ezzel vagy ilyen idős kocsi ezzel jár másnak is?

2021. dec. 16. 07:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen átlagosnak mondanám, ha rendbe akarod tartani a kocsidat. Persze monjdák sokan hogy Swiftre nem kell költeni, de kell. Aki ilyen mond annak nem Swiftje van hanem sz#rrágó és egy roncsa. Minden régebbi kocsira költeni kell bármilyen márkájú.
2021. dec. 16. 07:44
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
#1-gyel egyetértek maximálisan. Vannak ezek a "világból kimegy" és "örök élet plusz egy év" kifejezések, de ezek nem a fán teremnek. Lehet, hogy egy Swift kimegy a világból, de nem feltétel nélkül. Én egy F Astrát nyúzok és sosem értem azokat a kérdéseket, hogy el merek-e indulni vele hosszabb útra. El hát, még sosem fordult meg a fejemben, hogy cserben fog hagyni, bárhová el mernék vele indulni, na de a 300 ezres vételáron túl másfél év alatt ráköltöttem legalább 200 ezret, ami lehet, hogy nem tűnik soknak, de 48%-os kedvezménnyel veszem az alkatrészeket és magam csinálom, szóval munkadíj sincs. Másnak ugyanez már vagy 600 ezernél járna, egy 300 ezres autón.
2021. dec. 16. 07:54
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
Megszívtad mert nem érte meg az árát. Most ott tartasz hogy vehettél volna fiatalabb, jobb modellt is más megbízható márkától...
2021. dec. 16. 08:17
 4/16 anonim ***** válasza:
15%
Hát egy Swiftre nem szoktak ennyit költeni, megy amíg megy aztán belökik a bontóba. Nem nyújt annyit hogy érdemes legyen ennyit költeni rá.
2021. dec. 16. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Ebbe belenyúltál rendesen. De hát a használtautó vásárlás már csak ilyen. Nincs 100% garancia semmire.
2021. dec. 16. 08:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért erre így nehéz válaszolni, mert nem tudjuk mire költöttél. Pl a kopó alkatrészeket ebbe nem fair beleszámolni (gumik), annál is inkább, mert amikor megvetted, láthattad hogy kopott, kell másik szett. Ez nem az autó hibája. A nyelestengely típushiba ennél az autónal, kereshettél volna olyat, amiben már ki lett javítva.
2021. dec. 16. 09:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha kellett akkor kellett.
2021. dec. 16. 09:09
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Milyen javítások voltak eddig? Minden autót el lehet hanyagolni.
2021. dec. 16. 09:18
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanaz mint a híres Toyota Corollánál, Honda Jazznél... hajtják amíg megy, mer'há' ez megbízható, kimegy a világbú'

Ki, egy darabig. Egészen addig míg meg nem hirdetik eladásra. Aztán jönnek a bajok.

És Swiftet nem is lehet kapni már ennyiért csak 300+ ezer km-es csodákat, amiken látszik is a km. Toyota szintén. Jazzból meg csak a régit kapni ki tudja milyen múlttal, még ha magyar is.

2021. dec. 16. 10:26
 10/16 BöhömÁkos válasza:
100%

16 éves autónál gyakorlatilag bármi csere érett lehet.

2021 végén, lassan 2022-ben egy 400 ezres kiadás amit az autó teljes rendbetételére költ valaki szerintem már nem kirívó.

Mondjuk a 80 ezres gumit kapásból le lehet vonni belőle, azt nem szokás ebbe beleszámolni + gondolom azt láttad vásárláskor is, hogy fog kelleni

Minden drágul, ez igaz az alkatrészekre is

2021. dec. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!