Miert nem lehet azt csinalni mint minden mas rendes orszagba,hogy mindenki fix dijjat fizet es nem kell autopalya matricaval foglalkozni.. Hanem mehetsz ahova akarsz. Sokkal jobb lenne. Nem?
Tehát tulajdonképpen a kérdés másról nem szól, csak arról, hogy miért nem lehet potyázni az autópályán.
Nincs olyan hogy nem tudsz lejönni, meg fent ragadsz, a paraszt bácsira falun pedig ugyanaz a KRESZ vonatkozik mnt bárki másra az országban.
Ha felmész és lejössz az első lehajtónál, akkor a türelmi időszak miatt nincs bünti.
Mit gondolsz, a több száz-ezer milliárdokért megépített autópálya miből jön vissza ? Abból, hogy az emberek, kamionosok, szállító cégek kiváltják a matricát...
Szerintem itt arra menne ki az okoskodás, hogy neked a legjobb legyen. De sok olyan emberrel találkoztam már, akiknek minden kellene, csak semmit ne kelljen visszaadni érte.
A "más rendes országok" alatt melyikekre gondoltál?
Magyarorszagon is 'fix dijas', ha ugy vesszuk. Heti, havi es eves 'fix dijakert' oda mesz, ahova akarsz a palyakon. Ha nem akarsz palyazni vagy nincs ra szukseged, nem fizeted be a 'fix dijat'.
Tenylwmeg nem ertem mire akarsz kikyukadni.
Megnéztem a csodaországot. Nagy-Britanniában sincs olyan, hogy egységes díj. Járműkategóriák, időszakok, utak, napszakok, belépési díjak stb. Mi akkor az eltérés?
Veszel éves matricát, és oda mégy, ahová akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!