Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hirdetésekben miért szokták...

Hirdetésekben miért szokták néhányan letakarni a rendszámot? Ennek mi oka van?

Figyelt kérdés

Sokszor látom hogy le van takarva.Én arra használom hogy utána nézzek ügyfélkapun(már amennyiben voltak magyarországi vizsgái) hogy hány gazdája volt itthon az autónak és hogyan változtak a vizsgák között a km-ek az autóban. Esetleg változott e a színe, látszik e valami különbség a sok évvel ezelőtti vizsgákon az újabbhoz képest.

De kérdés arra vonatkozik hogy van e olyan dolog ami nekem se jut eszembe hogy miért hasznos letakarni.

2021. dec. 10. 09:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Akkor további jó kötekedést, kedves tudálékos!
2021. dec. 11. 10:23
 12/18 A kérdező kommentje:

Én nem személyeskedtem veled. És nem állítom azt sem hogy nálam van a bölcsek köve. Reagáltam a felvetéseidre. Tedd meg hogy akkor te is válaszolsz. Ez nem az ego-ról szól. Ha szerinted nincs igazam, írd le miért.

Sajnálom ha megsértettelek valamivel.

2021. dec. 11. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Pl emiatt. Hogy ne ezzel szórakozz, hogy az autómban pontosan mikor mennyi km volt, milyen színe van, stb. Nagyon túlzás ez már a használtautóknál.
2021. dec. 11. 21:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudod mit, igazad van! Ha meg akarom venni, akkor sincsen semmi közöm hozzá:D Én úgy ahogy van ezt az ügyfélkapus bohóckodást is megszüntetném, nehogy már az ilyen magamfajta olcsó Jóskák nekiálljanak adásvételnél okoskodni, hogy "Há de az előző vizsgán ez sedan még kombi volt és 150 ezer km-rel több!" Semmi szükség nincsen erre mert akkor nem venném meg az amúgy teljesen patika és korrekt autót hisz a tulaj úgyis teljesen őszinte és nyilván minden bűnét megvallja ha én keresem fel mert annyira jót akar nekem :D
2021. dec. 11. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Több autót adtam már el (és vettem is) életemben, mint amennyiben te akrácsak utasként ültél összesen. Szóval tudom hogy működik. Ha érdekel, felhívsz, beszélünk, elmondok mindent, a rendszámot is. Ha meg csak nyomozhatsz este a neten, akkor inkább jobb is hagyni az egészet, ne ebből vonj már le következtetéseket.
2021. dec. 12. 08:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Így már minden világos.
2021. dec. 12. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
És nepper sem vagyok, mert biztos arra gondolsz. De ha az is lennék, teljesen mindegy. Nem is adnék el szívesen neked autót, mert tuti tele lennék ilyen kérdésekkel, hogy jajj 2018ban miért 316 ezer km van az autóban, 2020ban meg csak 321. Azért, mert előfordulnak időszakok, hogy nem járok vele annyit. De volt már ilyen carvertical és jszp szakértő, aki emiatt kötekedett velem, hogy biztos turpisság van a dologban. Nincs szüksége senkinek sem az ilyenekre.
2021. dec. 12. 10:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki ezen problémázik, akkor annak nem adod oda az autót. Nem kötelező eladni és megvenni sem. Nekem ne gyere a carvertical-lal mert az szerintem is hülyeség és semmivel nem mond többet mint egy jszp. Egyiknek sem vagyok a szakértője, de ha veszek egy laptopot vagy egy autót akkor szeretek utána nézni már amennyire lehetőségem van és utána felhívni és rákérdezni amire akarok. Ezt tudatos vásárlásnak hívják. De értjük, te nem szeretsz így eladni autót, nem szereted hogy ezeket az adatokat le lehet kérdezni, akkor takard ki. De azért azt ne magyarázzuk már meg hogy a hóember örül a napsütésnek.
2021. dec. 12. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!