Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfejes az autóm?

Hengerfejes az autóm?

Figyelt kérdés

Citroen 1.6 benzinmotor 2003.

A probléma hogy füstöl fehéren . 5000 km alatt a maximumtol lecsokken a minimumig a vizszint.

Ha megyek vele 50 60 km t akkor mar a füst megszünik . Nivopálcán nincs viz a kiegyenlitőben sem olaj a motor indul erős . De ez a fehér füst zavar szerintem ha a kicsapódott pára lenne ag hamarabb kiszaradna

2021. dec. 7. 19:03
1 2
 11/12 hosaxx ***** válasza:
Akkor nem kell aggódnod esetleg figyelni nem e csöpög valahol illetve továbbra is nézni a hűtőfolyadék és a motorolaj állapotát és a motor járását.De ez amúgy is rutin szerű egy idő után.
2021. dec. 9. 02:08
 12/12 hosaxx ***** válasza:
Nekem volt egy 95-ös 1.6-os opel astrám annál külön mentek a gyertyákra a gumipipák nem úgy mint sok mostanira, hogy egybeépítve a trafó és a pipa és úgy csatlakoztatható egyszerre mindegyik gyertyára. Mindíg puszta kézzel húztam le a pipát mikor néztem, hogy megy e minden henger. Soha nem rázott meg és a trafó sem ment tönkre. De egyetértek fő a biztonság. Viszont ha neki is egybe van építve ezt a módszert nem is tudja alkalmazni.
2021. dec. 9. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!