Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó eladás után vissza...

Autó eladás után vissza akarja hozni a vevő az autót?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eladtam egy autót és a vevő felhívott két óra múlva, hogy megállt az autó és neki ez nem kell, ő visszahozza trélerrer hozzám. Tudni kell, hogy az autónak alacsony az olajnyomása meleg motornál, ami közölve lett a hirdetésben is, szóban is és amikor megnézték akkor is el lett mondva, hogy ez lehet olajgomba vagy olajszivattyú hiba, az ára is fele annyi volt, mint a hasonlók, mert lehet komolyabb a hiba (én nem foglalkoztam már ezzel a hibával), illetve az adásvételi szerződésbe is le lett írva, hogy olajnyomás probléma. Kellene valamit ezzel kezdenem?
2021. dec. 5. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem úgy kapnád vissza ahogy te eladtad hanem lehet szét buherálva, hiányosan.

Tezsvírekkel vigyázni kell!!

2021. dec. 5. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
*ja és még fájdalom díjként lehet vagy 50 ezret kérnének tőled.
2021. dec. 5. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jusson visszavenni, le van papírozva akkor ennyi. Le kell fossantani.
2021. dec. 5. 22:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2021. dec. 6. 06:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Lett valami? Visszavetted vagy mi lett?
2021. dec. 6. 11:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Dehogy vettem vissza, mondtam neki, hogy javítsa meg aztán használja. Nekem ne hozzon semmit vissza, megvette, aláírta kész.
2021. dec. 6. 18:17
 17/17 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ja ha tezsvír vitte el, náluk divat a fájdalom díj amit #12-es írt!

Ilyen "emberekkel" nem szabad üzletelni!

Én ha autót árulok zsigerből elhajtom őket, sajnos mivel többnyire prémium autóim vannak, így eladáskor a célközönség erősen brazil.

Egyszer hagytam bizományban egy korábbi Audi-m egy kereskedésben, aki nyilván lexarja ki veszi meg.

Na abból az lett, hogy az erősen hiperpigmentáltak, a nevemre össze szedtek milliós gyorshajtásokat és parkolási bírságokat.

Jó én le tudtam védeni magam, hogy le volt jelentve az okmányirodába az eladás.

De a kellemetlenség akkor is meg volt, én leveleztem a rendőrséggel és a parkoló társaságokkal, azaz nekem kellett kimosnom magam ártatlanul!

Szóval tudom rasszista g*ci vagyok, de kívánom annak a libsinek aki ezeket dédelgeti, hogy csak egy hétre költözzön közéjük!

2021. dec. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!