Autó eladás után vissza akarja hozni a vevő az autót?
Figyelt kérdés
Sziasztok, eladtam egy autót és a vevő felhívott két óra múlva, hogy megállt az autó és neki ez nem kell, ő visszahozza trélerrer hozzám. Tudni kell, hogy az autónak alacsony az olajnyomása meleg motornál, ami közölve lett a hirdetésben is, szóban is és amikor megnézték akkor is el lett mondva, hogy ez lehet olajgomba vagy olajszivattyú hiba, az ára is fele annyi volt, mint a hasonlók, mert lehet komolyabb a hiba (én nem foglalkoztam már ezzel a hibával), illetve az adásvételi szerződésbe is le lett írva, hogy olajnyomás probléma. Kellene valamit ezzel kezdenem?2021. dec. 5. 17:14
1/17 anonim válasza:
Ha le lett írva, akkor nem. Milyen autót, mennyiéet adtad?
2/17 anonim válasza:
Nem, nehogy vissza vedd. Nem a te problemad.
3/17 anonim válasza:
Ha le lett ez írva, és ehhez köthető a lerobbanás, akkkr az már az ő dolga. Tudta, mit vesz, felnőtt ember: megoldja.
4/17 anonim válasza:
Szard le.
De, ha alja autót árulsz, akkor az alja vevő fog megtalálni.
5/17 A kérdező kommentje:
Az adásvételi szerződésbe bele volt konkrétan az írva, hogy "olajnyomás hiba".
2021. dec. 5. 17:32
7/17 A kérdező kommentje:
Chevrolet Lacetti 270.000 Ft volt a vételár 150e km volt benne 2005ös, a hasonló korú és futásteljesítményűek kb. 2x annyiba kerülnek, ezért is adtam olcsóbban, mert ilyen hibája van
2021. dec. 5. 17:49
8/17 anonim válasza:
...cibbánynak nem adunk el autót. És nem is veszünk tőle.
9/17 anonim válasza:
Vissza nem venném. Mennék hétfőn az okmányirodába az adásvételt bejelenteni.
10/17 A kérdező kommentje:
Kb. 5 perccel eladás után bejelentettem online felületen a hivatalnál és a biztosítónak is elküldtem az adásvételi másolatot
2021. dec. 5. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!