Melyik 8 év körüli autót érdemes venni tavasszal, ha a gazdaságos városi üzem a fő szempont?
Figyelt kérdés
Kevés km-t futna a kocsi.2021. dec. 4. 20:01
11/14 anonim válasza:
Most mi is a kérdés?
Túl kevés infót adtál meg, ellenben az autó kora szerintem nem túl lényeges infó. Egy 2 éves autó is lehet gazdaságtalan városi üzemben és egy 15 éves is lehet patika és gazdaságos.
"Azt az évjáratot tudom megfizetni." Oké, és ha azt írjuk, hogy nem, vegyél inkább 4 évest?! Akkor értelmetlen a kérdésed, hiszen te magad írtad, hogy erre van pénzed.
12/14 anonim válasza:
Kisköbcentis benzines. Én 2,5 millióért vettem majdnem 3 éve egy Mazda 2-est. Akkor volt 5 éves. Kiváló autó volt. Tudom ajánlani.
13/14 Benyovszky Oszkár válasza:
Suzuki való erre a célra.
14/14 anonim válasza:
Minél könnyebb legyen az autó. Ez fontos, városi fogyasztásba sokat beleszámít, mivel egy nehezebb autót több energiába kerül felgyorsítani, és városban ennek a mozgási energiának nagy részét fékezéssel elfűtjük. Suzuki tényleg jó lehet, mivel könnyű, nem túl drága, egyszerű és sok van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!