Mit gondoltok, a kis kategóriás sedanok, tehát a lépcsős hátú kisautók között is vannak jól eltalált, a szemnek kellemes formajuak?
#11 Naphosszat lehetne vitatkozni ezen, ahogy amúgy sokszor elő is fordul errefelé, mert mindenkinek más az értékrendje és máshogy gondolkodik.
Én személy szerint az S40-et és a Borát is simán alsókategóriába sorolnám/sorolom, mert ha az S40 és a Bora középkategória, akkor például az S60 és a Arteon már felsőkategória. És tény, hogy egy hétköznapi ember számára ezek már "luxus" autók, de szerintem egyetértesz velem abban, hogy BŐVEN van még ezek felett is élet. Na és akkor minek hívjuk azokat? Minek hívjuk a Rolls-Royce-okat, a Bentley-ket, a Maybach-okat? Felső feletti kategória? Ez így értelmetlen.
Szóval értem én, hogy hétköznapi "csóró" gondolkodással az S40 már középkategóriának tűnhet és persze nyilván a Polo-k és Albeák fölött van, de középkategóriának hívni akkor is túlzás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!