Tudnátok jó benzines turbó motoros autókat ajánlani? 1 milla, másfél milla környékén?? Van valami kiemelkedően jól teljesítő ezen kategórián belül? Ti ha vennétek, milyet vennétek? És miért?
Én a VW konszern (Audi, Skoda, Seat, VW) 1.8T motoros autói közül szemeznék, azok elég jól mennek, nem néztem utána melyik kocsi jönne ki ennyiből, de ez egy legendás motor és elég sok kocsiba szerelték!
A nagyobbik probléma inkább az, hogy találj olyat amit nem rúgtak szét ennyi idő alatt, mivel sanszosan kedvelt hülye gyerek autó motor lett!
Azért abból a motorból nem csak 150 lóerő volt, tették azt Audi TT-be meg Leon Cupra-ba is 200-210 lóval is!
#7 és azokat a kotlákat megkapni másfél gurigáért?
Az ilyen európai betegágyaknak nem vagyok tisztában az áraival.
Amilyen negatívan állsz hozzá ehhez a témakörhöz, teljesen felesleges boncolgatni... Az egy nagyon jó motor, max leharcolták őket az évek alatt, ez szinte minden autóra igaz, az ilyen kihegyezett motorokra meg halmozottan igaz.
Jaaaa és ez most pont német autó, de lehet japán, amerikai vagy bármi más, ha számodra az a szimpatikus, mindent szét lehet cseszni 15-20 év alatt!
Jó, 2 óra alatt is szét lehet cseszni bármit..
Én realistán állok a témakörhöz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!