Szerintetek az autós oktatók vállalnának vezetés újrakezdés oktatásra ha 150 kg körül vagyok?
Fel kell hívni
párat, érdeklődni. Biztos lesz, aki elutasit és lesz aki elvállal.
Az én oktatóm szerintem felülről súrolta a 150-et...amikor vártam rá, és megláttam hogy jön a kocsijával, szólni akartam neki hogy biztos eltört valamelyik rugó, mert negyon ferdén állt, a szinte új autója, de ahogy kiszált, megjavult🤷♂️
Szerintem őt nem zavarná.
Nem tudok róla, hogy lenne erre vonatkozó súlykorlátozás.
Ha ez megnyugtat 138 kg vagyok, az autómban pedig 305e km óta ücsörgök. És még kopásnyomokat is alig találni az ülésen, semmi baja. Igaz, hozzátartozik, hogy hosszabb utakon járok, így a sok km ellenére is relatív kevés ki-beszállás volt.
Nem szabadna, hogy legyen súlykorlát, ahogy magasságkorlát sincs.
Nálunk volt egy alig 150 cm magas tanulócsaj. A kis Yaris ülését előrehúzta, a magasságot beállította és azt hiszem párnát is tett a feneke alá. Tudom nem ugyanaz a szitu, de ha alacsonyakat visznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!