Vietinghoff kérdése:
Nekivágjak a jogsinak újra?
Figyelt kérdés
28 vagyok, kéne nagyon a jogsi, mert messze van a lakás a munkahelyemtől. Korábban próbálkoztam B-s jogsi megszerzésével, sikertelenül.2016. márc. 8. 10:25
1/6 anonim válasza:
Jogsi nélkül is lehet élni, de minek?
úgyhogy vágj bele, ne gondolkozz. Az igaz, hogy sok pénzbe kerül, de a jó oktatást meg kell fizetni..
egy életre kapod a jogsid, úgyhogy csapj bele.
2/6 anonim válasza:
Még fiatal vagy. Láttam 60 év körülit is T betűs kocsiban...
4/6 anonim válasza:
Ha az első azért nem sikerült mert fullbéna vagy és másokat veszélyeztetnél akkor semmiképp.
Azt látom, hogy akik nem tudják a jogsit úgy megszerezni mint ahogy az emberek 90%-a (simán) azoknál fejben van valami hiányosság ami az idővel nem pótlódik.
5/6 anonim válasza:
Sosem késő belekezdeni valamibe, a jogsival ugyan ez a helyzet. Ha szeretnéd és szükséged van rá akkor ne habozz. Viszont legyél kitartó, ne add fel ha most sem sikerül elsőre, mert ha megint elkezded és félbe hagyod akkor egy halom pénzt pazarolsz el a semmire. Sokat számít hogy milyen autós suliba iratkozol be, lehetőleg olyanba próbálj amiről jókat mondanak. Mert egy rossz autós iskola, de inkább egy rossz oktató még az életkedvedet is képes elvenni..
6/6 anonim válasza:
Mai világban nélkülözhetetlen a jogosítvány megléte.
Szerintem nem csináltad rendesen, azért nem lett meg.
Magamról tudom, hogy régebben mikor csesztem tanulni mindig rossz eredményeket kaptam. Aztán ha az ember tényleg odateszi magát akkor nagyon nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!