A2-es jogsi már nagymotoros jogsinak számít szerintetek?
Figyelt kérdés
Kicsit hülye kérdés, meg minden, de szerintetek mondhatom azt, ha a2-es jogsim van, hogy "nagymotort" vezethetek vele? Köbcentiben ugye nincs korlát, max teljesítményben... Szóval egy 400-asra már ráülhetek, az nagymotornak számít már valamennyire?2013. szept. 30. 21:53
1/9 anonim válasza:
Közép motornak számít... A1 kismotor, A2 közép, A nagy, tehát korlátlan... még mielőtt azzal jönnél, hogy a moped a kicsi, nem az AM nem motor, csak segédmotor, köze nincs hozzá, teljesen más szabályok vonatkoznak rá...
2/9 A kérdező kommentje:
köszi
2013. szept. 30. 22:12
3/9 anonim válasza:
én nagymotornak szoktam mondani meg még 500ccm-est is vezethetsz mert van olyan ami 35kw-t meg a 400-as is elég nagy már szeintem
4/9 anonim válasza:
kicsit mélyebben kell nézni a kérdést: a 600-1200, esetleg harleyn feszítő kopasznak, vagy sportmotorosnak a 400 as már csak kismotor. A 125-össel közlekedő A1-esnek a 125ös már nagy. egyesek a péniszük hiányát próbálják a köbcentikkel pótolni, többnyire sikertelenül. hiszen egy komolyabb 50-es, esetleg 125ös robogó vagy motor már alkalmas arra, hogy 70-80-90-el utazzatok rajta ketten is akár. más kérdés hogy egyesek audikat akarnak lenyomni a brümmögő, erős, de városban annál inkább nehezen kezelhető és sokat fogyasztó sport motorjaikkal. hiszen ezek a motorok nincsenek felkészítve a hirtelen eseményekre, inkább a hungaroringre valók. egy sport motoron behúzod a féket mert kivág eléd egy autó/kutya/gyalogos, halott vagy, hiszen az első kerék azonnal blokkolódik vagy átfordulsz és a nyakad töröd. jobban jársz egy abs-es 250es motorral, yamaha Xcity pl, senki sem akar majd letolni vele, hiszen 100 felett megy.
5/9 anonim válasza:
"egyesek a péniszük hiányát próbálják a köbcentikkel pótolni, többnyire sikertelenül"
XDXD bocsi de ezt nem tudom hogy kéne érteni??hogy pl egy ezres motort vesz??ez nem tudom hogy kapcsolódik a péniszük hiányához.
6/9 anonim válasza:
ezt kihagytam nekem gyerekkori álmom egy 1000-es yamaha r1
7/9 anonim válasza:
nem, inkább arra értem, aki vesz egy hatalmas motort és mindig azzal feltűnősködik hogy a piros lámpánál rántgatja üresben a gázt, vagy égeti a kuplungot.
8/9 anonim válasza:
jaaa hát az más dolog :D én szerintem az olyan szimplán hülye :D
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem olyat mindenki csinált már életében.. :D
2013. okt. 3. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!