Menjen vagy maradjon az autóm?
Van egy 2006-os GS swiftem.
Viszont az új munkám miatt kb csak pályán van használva ami a kényelmetlen ülések miatt sem igazán jó illetve se tempomat arról nem is beszélve, hogy 140-nél simán megeszi a 9 litert.
Megbízható kocsi tényleg semmi problémám vele évek óta.
Viszont a kényelem miatt elgondolkodtam, hogy eladom és veszek egy olcsó autót amiben megvan a kényelem és a tempomat.
Kinéztem egy hasonló korú
Citroen C3-at.
Arra gondoltam, hogy vennék egy C3-at és a különbözetet meg félreteszem a jövőbeni szervízekre.Van másik autó a családban szóval nem lenne probléma ha esetleg néha néha szervízben állna.
C3 se enne kevesebbet, így lehet mást néznék ami szintén kényelmes, de a fogyasztása barátságosabb.
Hasonló elgondolás miatt váltottam Swiftről egy 9-3-ra. Azért ezzel sokkal kényelmesebb az út és nem akarok belőle kiugrani fél óra vezetés után.
Először rendesen beállítanám az ülést.
Én ugy gondolom ha autót vesz az ember, akkor már feljebb lépjen az előzőhöz kepest, ne ugyan ott maradjon.
Nem szerelték jobb minőségű ülésekkel is?
Mert akkor simán vennék bele egy jobb fajta vezetőülést és a kényelmetlen ülés letudva.
Nem írtad, hogy 320 vagy 20km-ert teszel-e meg vele pályán mert ha 20at akkor totál felesleges a 140 km/h.
20 km-ért kb fel se mennék pályára.
Itt igazából nem a fogyasztás a legnagyobb problémám.
Az ülés.
Hiába állítottam be, egyszerűen az ülőlap kb fél óra után már kicsinálja a seggem olyan kemény.
Nem újként vettem így nem tudom hogy ez gyárilag ilyen vagy előző tulajok kiülték.
Családban van 2 öregebb autó egy Scénic ami nagy foteleivel nyilván kényelmesebbek ezen nem lepődtem meg, de hogy egy 2001-es Fabiaban is ezerszer kényelmesebb és tartósabb ülések legyenek na ez azért eléggé zavaró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!