Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet így baja az autónak?

Lehet így baja az autónak?

Figyelt kérdés
Kezdő sofőr vagyok, frissjogsis. Úgy tudok csak elindulni, hogy kuplung tövig benyomva, aztan mar adok is gazt gozben engedem a kuplungot, igy sosem fulladok le itthoni benzinessel. A Suliban autosuliban dizellel tanultam és azt mondtak elég ha felengedem a kuplungot, d ebenzinessel ugy lefulladok. Nme akarok kart tenni apam kocsijaban, de nagyon nem megy enkem ez az elelnetes mozdulatsor. Csak igy tudok elindulni, ég igy a kuplubng v nem tudom, gondolom nem tezs jot de remelem nem emgy hamar tonkre nem okozok nagy kárt?

#kuplung, lefulladás, autó jogosítvány
2021. nov. 13. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

#8: Nem, nem vezettem tökéletesen, de megtanultam kezelni a kocsit már az előtt hogy kézhez kaptam a jogsit. Így nem is kellett hibás technikákat rögzítenem magamban, hogy egyáltalán valahogy el tudjak evickélni a forgalomban. Sajnos itt tart a magyar autós oktatás...

2021. nov. 13. 21:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Aza abj, hogy nekem csusztatott kuplunggal tanitottak és magamtol kellett rajonnom, hogy ez igy forgalomba nem jo.

Én is ugy gondolom, hogy eros szerkezetek ezek :D

2021. nov. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!