3 millió alatt mit vegyek első autónak?
Nekem semmi bajom a Swifttel, de azt garantáltan nem dicséri meg senki az iskola előtt.
Nem tudom, hogy ezen az oldalon miért van mindenkinek beragadva a típus, amikor sokkal jobb ár-érték arányú autókat találni, főleg ennyiért.
Ha a fenntartási költség nem számít, akkor egy E92 BMW tökéletes neked, vagy a keretbe bőven belefér egy Golf V GTI, most kb minden 20 év alattinak ezek kellenek.
Nekem olyan barátaim voltak, akik már azt is megdícsérték volna, ha autó van a seggünk alatt.
Rakass még 3 milliót hozzá apukával, és akkor Golf GTI, de egy Swift Sport Katana vinné a prímet. Azt sem tudnák mi az.
Ah a golfokat és a bmw-ket annyira nem szeretem, pont ezért amit a kettes írt, mert mindenkinek az kell. A szememben "tömeg" autók lettek.
Viszont audi, merci illetve japán autók jöhetnek
Ja az Audi tényleg nem tömeg. Lassan annyi lesz, mint Vitarából.
Egy szép állapotú Lexus IS az pont belefér.
Jó, audiból is sok van, de a golfnál meg a bmw-nél ikonikusabb duó nincs szerintem :D
Egy 2008 körüli A5 mondjuk nem akkora "hülyegyerek autó" szerintem, mint egy golf.
" Ha a fenntartási költség nem számít, akkor egy E92 BMW tökéletes neked,
Te hol élsz ember??
A fenntartási költség mindenkit érdekel és érint, még aki jól keres azt is.
Nem egy iskolába járó gyereket.
BMW-t meg csak újat szabad venni sajnos, mert aki eladja az mindenki azért adja el mert nem tudja fenn tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!