Nem nyílik az autónak az ajtaja. Miért??
Figyelt kérdés
Pár hete vettem egy Renault Megane 2000es évjáratú autót. Annyi baja volt hogy kulccsal nem tudtam kinyitni a vezető oldali ülést, (távirányítóval sem, de a távirányítóval a többi ajtót kinyitotta) de belülről az anyós ülésről kitudtam nyitni. Szóval megvettem. A szerelőm még nem ért rá megnézni. De ma a vezető oldali ajtó mögötti ajtó is megadta magát. Bezártam megnéztem 1x és 1 kattanást halottam utána azt se tudtam kinyitni.. mi lehet az oka? Drága lesz a javíttatása? Járt már valaki így?2021. nov. 12. 18:22
1/5 anonim válasza:
Tehát kívülről kulccsal sem nyitható a vezető oldali ajtó? Jól értem?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen kulccsal sem.
2021. nov. 12. 19:38
4/5 anonim válasza:
Nekem meg pont a napokban adta meg magát, kívülről nem nyílik a bal első... Tök fasza mindig hátulról elölrenyúlni hogy kinyissam😡
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos 1 cipőben járunk :( Ha sikerült kideríteni a hibát és, hogy mennyibe fog fájni akkor kérlek írjál. Mert ha pár ezer forint lesz az nem izgat, de ha nehogy isten 30 felett lesz akkor oda tudja vágni az embert....
2021. nov. 13. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!