A Kia és a Hyundai mára már beérte minőségben, vagy már túl is haladta a Volkswagent meg a Skodat?
Figyelt kérdés
Megbízhatóságban nem kérdés, hogy mindig is utcahosszal előtte voltak az egész Volkswagen konszernek. A régebbi Kia, Hyundai autók állítólag minőségben nem voltak még versenyképesek a németekkel, pl Sephia, Shuma, régi Accent, Lantra, DE a megbízhatósággal már akkor sem voltak gondok. Mi a helyzet mostanában? Sokak szerint a Hyundai/ Kia új korszaka az első i30-as/ Ceed modellekkel kezdődött. Kisautó kategóriában meg az i10/20-as modellekkel. De hozhatnam további példának az i40, Stinger, stb modelleket is.2021. nov. 13. 12:48
11/15 anonim válasza:
Wolkswagen? Õk gyárták a Bugatti Veyront is. Õvéké, az Audi a Porsche, a Pagani Zonda, meg az összes egzotikus autóba a wolksvagen leányvállalatai gyártanak motort. Akkor szerinted?
12/15 A kérdező kommentje:
Na na, attól, hogy egy csomó márka tartozik hozzájuk, még nem tartozik a világ legjobb autógyártói közé a Volkswagen (nem Wolkswagen!), egy indokolatlanul túl hypolt, túl értékelt márka, miközben pl a Fordhoz egy márka sem tartozik, max a Lincoln, megvannak ők egymagukban is, mint a világ egyik legrégebben fennálló autó márkája.
2021. nov. 16. 18:09
13/15 anonim válasza:
Nem tulhypolt ha az amerikai piacra is betörtek és ott is van részesedésük. Õk rendelkeznek a világ legjobb szakembereivel. Õk gyártják az összes szuper sportkocsi motorját. Amugy a wolksvagen is régi 2.vh ban már elsõként gyártottak sugárhajtómūvet a bmw vel együtt.
14/15 A kérdező kommentje:
De a Ferrarik motorjait nem ők gyártják. Vagy igen?
De ha annyira jók a szakembereik, akkor a márka megbízhatósága az éves listákon vajon miért az utolsó harmadban van, a Peugeot után? Ezek a fogas kérdések.
Szerintem és még nagyon sokak szerint is a legjobb autóipari szakemberek, mérnökök azok abban a bizonyos távol keleti szigetországban laknak meg előtte azon a nagy félszigeten ami a Sárga-tengerbe nyúlik. Annak is a déli országában...
2021. nov. 22. 12:46
15/15 anonim válasza:
Én a nyáron vettem Hyundai i30-at, szerintem elég jól utolérték az európaiakat minőségben (hogy túl is haladják őket már nem biztos). Az biztos hogy ár/érték arányban jobban megérte nekem a VW konszern kategóriatársainál, ahol azért a presztízs is rádob egy lapáttal az árra. Az Hyundai 1.5 szívóbenzin motorja sallangok nélkül örök élet + 10 év (se turbó, se kettőstömegű, se részecskeszűrő). Ami furcsa volt nekem az a csend, sehol egy nyikkanás-reccsenés vagy zörgés menet közben, a motort is alig hallani (a 2008 Swift után legalábbis furcsa volt a nagy csend, pedig az sem volt túlzottan hangos). Nyilván majd a tartós használat után fog kiderülni 5-10 év múlva hogy mennyire strapabíróak az anyagok, de nem hiszem hogy 10 éves korára szét akarna hullani az autó. Legalábbis jelenleg nekem nem ezt vetíti előre az összkép, és nem is nagyon van panasz a 2010 utáni koreai autók minőségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!