Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi pénzből vettél autót?...

Mennyi pénzből vettél autót? Vettél fel hitelt?

Figyelt kérdés
Esetleg típust is írhattok, de inkább az érdekelne hogy átlag mennyit költ vki autóra.

2021. nov. 10. 10:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Első autómat 1,5 millióért vettem kp-ban, Majd 2 év alatt rá kellet költeni 2M-t. (renault scenic) Mikor motor cserére lett volna szükség akkor föladtam és eladtam. Hitellel vettem egy új autót összesen 4,5M forintért. amire azóta évi ~100 000 forintot kell kötleni (Kötelező szervizek)
2021. nov. 11. 10:39
 22/22 anonim ***** válasza:

Bécsben élek, osztrák fizetésem van, de nem engedhetem meg magamnak, hogy drága autót vegyek a vendéglátói fizumból. Noha, azért sikerült összekaparnom tavaly egy 2015-ös „rendör“ Mercire (B osztàly).

3,5 évig gyüjtöttem rà. ~ 14 000€ volt.

Kötelezö havonta ~ 110€ (Osztrák biztositó)

Olajszerviz ~ 100€ (Budapesten)

vásàrlás utáni vezérléscsere, meg egyebek~ 700€ (kb 230 ezer huf, szintén Budapesten)

4 télikerék ~ 300 ezer felnivel együtt.

CarPlay utólagosbeszereltetése ~ 200€.

Összegzés: 5 millió volt az autó, ráköltöttem idáig 600 ezret. Évente van egy 30 ezer forintos olajcsere, meg havonta egy ~ 35 ezres biztositás, meg kb havi 2 tankolás (40 ezer huf)

Kérdés, hogy megéri-e. A válaszom pedig az, hogy nem. Mégis elfogadom, mert ott a csillag az autó elején, meg hát autó. Jelenleg mindent tud amire a pàrommal igényünk van. Hely van benne, erö az nem sok, de nem megyek vele sose gyorsan, mindkettönknek tetszik, csendes, kényelmes.

A következö is B osztály lesz, de az már Plug-in Hibryd és azt valószinüleg lizingelni fogjuk, mert a konfigurátor szerint 52 ezer euró, amit kinéztünk 😅😅😅

2021. nov. 12. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!