Max. 1 éve vettem ablaktörlő lapátokat és máris elég szarul töröl, mert meg van keményedve az ablakhoz érő része. Mit lehet vele csinálni hogy újra jó legyen vagy inkább vegyek újat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 17:00
1/6 anonim válasza:
Vegyél újat. Ha ez az évi pár ezer Forint annyira földhöz vág nem való neked kocsi.
2/6 anonim válasza:
Na én ezért veszek 800 forintost... Semmivel sem bírja tovább egy 3-4e forintos, azt is évente cserélni kell :D
3/6 anonim válasza:
Én csak gyárit, vagy Boscht veszek. Nem olcsó, de alsó hangon is 3-4 évig nincs rá gond. A csikorgó, nyikorgó, ugráló olcsó lapátok is borzasztóan tudnak idegesíteni.
4/6 anonim válasza:
Legtöbb ablaktörlőn lehet cserélni szimplán a gumit is. Kb. 400 forint egy 70 centis csík.
5/6 anonim válasza:
nekem még a gyári van a 2011 es fiatomon. Minden rendben vele.
6/6 anonim válasza:
Apósom Corsáján Hella van,amikor enyém volt az autó,én vettem rá kb 4 éve.Tükörsimára töröl a mai napig.
Mostani autómon 2 éve van Goodyear lapát,mintha új lenne,úgy töröl.
A minőséget meg kell fizetni!
Ne vegyél olcsó szart....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!