Régi (pár éves) téligumi használható nyáriként ha már kissé meg van keményedve?
Nekem most nyáron téli volt fent és pár ezer km alatt kopott pár mm -t.
Jó tudom nem kell keresztbe rakni minden sarkon :)
Téli nyári közt nincs annyi eltérés ami "tudásban és reakcióban".
Télen új télivel is ésszel, mert azzal is lehet kocc.
Öregebb v. kopottabb gumit hátra kell rakni, mert elől kormányzol és fékezéskor is elől kell több tapadás, nagyon öreg gumit ha nyári, ha téli alá kel fujni, kevesebbet nyomj bele, hogy tudjon melegedni és akkor még tapad valahogy.
3 éve téli gumi van télen-nyáron a kocsimon. Több, mint 40 ezer kilométert hajtottam bele és még mindig 4mm a minta. Ez marad most télre, aztán nyárra. Következő ősszel meg jön az új téli.
Marhaság, hogy egy nyár alatt elkopik, meg sokat fogyaszt vele az autó. Tedd fel nyugodtan.
40ezer és még 4mm minta?????
Mi az valami román gumi? Meg milyen kocsin?(Tömegét és nyomatékát szabad tudnom? Gondolom nem sokszáz Nm és nem sok tonna)
Fulda Kristall Montero 2
Punto 2 80LE 114Nm 1000kg
köszi, ment a zöldkéz.
Gondolom nem is forgatod padlóig 1-2ben :)
Mielőtt leszeditej egymás fejét, ne felejtsétek el tisztázni hogy ki milyen stílusban vezet.
Számomra fontos kanyarokban a tapadás, a téli gumi nyúlna a melegben, ezért szükséges a nyári gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!