A folyamat alatt átvert az autókereskedő, ilyenkor mit lehet tenni?
Az autón amikor megtekintettem használhatatlan volt már az ablaktörlő. Azt mondta, mire elviszem az autót, raknak bele újat. Mondtam ok. Ennsi volt, odaadtam 3 kiló előleget. Majdnem másfél millás autó.
Az volt feltüntetve a leírásnál, hogy 2 évre szól majd a forgalmi, erre mikor mentem érte, kiderült, hogy csak egy évre fog szólni.
A szivargyújtót is kiszedték mire márentem érte.
Ilyen esetben mit lehet tenni?
Tehát miután mondták, hogy nem működik az ablaktörlő ott hagytad a 300 ezer foglalót. Mivel ígérték, hogy megjavítják, ez a szerződés feltétele, ha tudod bizonyítani (volt tanu), akkor ezt számonkérheted.
A forgalmi engedélyt megnézhetted mielőtt szerződtél. A hirdetéseknél mindig odaírják, hogy esetleges adathibákért nem felelőssek, pont ezért. Ez egyébként nem egy akkora összeg, hogy számítson.
A szivargyújtó pár ezer forintos cucc, ebay-ről rendelj újat.
Egyedül az ablaktörlő az, ami kritikus ebben.
Egy férfi ismerősöm kísért el, de most én arra nem emlékszem, hogy akkor ő is ott állt mellettem.
Szóval mi ilyenkor a teendő?
Nem értek a kereskedős átverésekhez, nem az számít, hogy mennyi, hanem az, hogy ávert.
Segíts, vagy húzzál el!
Fogtad? 🤦♀️
7-es szerintem is.
Ezért sem szóltam.
De akkor csak az van, hogy írjunk előre papírt. Nekem se jutott más az eszembe, szerintem is csak ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!