Melyik elektromos autót vennétek?
Figyelt kérdés
BMW
Tesla
Volkswagen
Mitsubishi
Mustang
Mercedes
Volvo
2021. nov. 1. 13:07
42/51 anonim válasza:
Az i-Miev az VOLT. Úgy tíz éve. Ma már nem gyártják.
43/51 anonim válasza:
Meg azért kicsit más ligában játszott az i-miev, mint mondjuk a tesla vagy a bmw :)
Én sem értem, hogy miért került fel a listára és pl. a Hyundai meg miért nem?
44/51 anonim válasza:
Ha pénz nem számítana akkor Porsche Taycan.
46/51 anonim válasza:
37
Maximum a szerszámod meg az agykapacitásod a kevés... :D
48/51 Wadmalac válasza:
Akármennyire nem vagyok pick-up párti és akármennyire nincs rá pénzem, egyre jobban tetszik a Rivian.
49/51 Beviz Elek válasza:
Az plug-in bro! A Mitsubishinek csak az I-Miev az elektromos autója, bár nagyon kérdőjeles hogy az mennyire nevezhető autónak.
Én így vagyok a Cybertruckkal. Nem kell pick up, drága, túl nagy, de annyira kretén a kinézete hogy tetszik és kipróbálnám.
50/51 Wadmalac válasza:
De ez a Rivian még állati praktikusnak is tűnik. Már amennyire meg akinek egy pick-up praktikus.
És szerintem jól néz ki.
Sokáig startup-hoaxnak tűnt, de elkezdődtek a kiszállítások, a tesztvezetések hónapok óta folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!