Melyik elektromos autót vennétek?
BMW
Tesla
Volkswagen
Mitsubishi
Mustang
Mercedes
Volvo
Már megnyílt a hivatalos magyar màrkaszervíz.
"De akinek kocsira van penze annak alkatreszre is legyen"
Garanciabukással?
Mindegy, mint kiderült már van magyar gar szerviz.
#31: Igen, na végre.
Ez jó hír. De még mindig túl drága nekem a Tesla.
Nagyon tetszik, de istenigazából azokat a tulajdonságait, amiben jobb mondjuk, mint egy Ioniq 5, nem használnám ki. Persze, marha jó egy darabig elökörködni a beteg gyorsulással, de kb. ennyi.
Hogy nem tudtok leakadni erről az akksi témáról! :D Egy 8 éves elektromos autóm van, 92%-os az akksija és megtett kilométerek, kwh fogyasztás alapján valós. Vásárlás előtt be kell mérni és ennyi! Hidd el, egy akksi bemérés sokkal könnyebb, mint egy benzines vagy dízel autó hibáját kideríteni vásárlás előtt... Tapasztalat! Van itthon még az elektromoson kívül mindkettőből és mind a kettőnek volt rejtett hibája amiről az eladó nem tudott vagy nem szólt.
Elismerem, vannak olyan típusok amiknek jobban degradál az akksija, pl régi leaf, c-zero, de a Zoénak és i3-nak már nem, pedig az első generációsok ott vannak 8 évesek mint az enyém :)
Ha a következő 8 évben is ilyen mértékben fog romlani az akksim állapota, akkor nagyon boldog leszek ;)
"Egy 8 éves elektromos autóm van, 92%-os az akksija"
Egy három éves telónak esélye nincs ennyit hozni. :D
Azért mert a telefon nem védi az aksit annyira mint egy elektromos autó.
Nyolc éves Nissan Leaf-om van. 80% aksival. Szóval csak napi 100 km-t tudok megtenni az újonnan volt 120 helyett. Na és? Én csak napi max 60 km-t megyek aztán éjjel újra töltöm.
A listáról leginkább Teslát vagy VW-t választanám. De a Mitsubishi hogy került a listára? Nincs is elektromos autójuk.
"Azért mert a telefon nem védi az aksit annyira mint egy elektromos autó."
Hát inkább a sokkal kisebb teljes töltési ciklusszám miatt.
Amúgy nem értem a lepontozást.
Valakik nem fogták fel a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!