Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/668 A kérdező kommentje:

Esőbe hidegbe nem jó a motor, meg legtöbb csaj se akar majd felülni rá meg ott a sisak beszélni se lehet, teljesen más

Megállok a bömössel , csak úgy dorozsol a hangja ahogy rálépek néha pedálra szép börülés és egyből beszállnak meg mehet ott is az aktion nem kell hazavinni

2021. nov. 21. 16:36
 412/668 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂😂
2021. nov. 21. 17:23
 413/668 anonim ***** válasza:
29%

Remélem sikeres leszel, majd házasodsz később, ha szeretnél, de azért ezt a fajta csajozást ne űzd hosszú távon, legalábbis Én ezt tanácsolom

És ne hajtsd agyon az autót, tényleg nézesd meg, és ne nagyon izélj papírokkal, meg minden, ha tényleg jó autót találsz, mert még a végén nem adják el

De azért pár éven belül tényleg kezd el megalapozni az életed:))

2021. nov. 21. 17:28
 414/668 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ott semmiféle action, egyrészt mert a hatosba nem túl nagy a belső tér, másrészt mert nem lesz rá jelentkező :)
2021. nov. 21. 17:29
 415/668 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez már egyre gyengébb lesz, elején még elhetett rajta röhögni, de már csak ugyanazt ismételgeti újra s újra.
2021. nov. 21. 23:22
 416/668 anonim ***** válasza:
32%
Oszt miért lettem lepontozva, azért, mert nem szidom, vagy mert nem az a véleményem, mint másoknak?😂😂
2021. nov. 22. 07:03
 417/668 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ünneprontásért, micsoda egy dolog itt komolykodni, hát ez itt nem erről szól amint láthatod. :D

Mi itt mind csodáljuk eme tro... akarom mondani tisztelt és nagyrabecsült embert, hogy megosztja velünk, micsoda egy hihetetlen és nagy ember, aki ilyen komoly és drága luxusautót vásáról a játékboltban... és ez nem beszólás, ő akkora ember, hogy még a BurgerKing-ben és adnak neki Happy Mealt!

2021. nov. 22. 07:09
 418/668 anonim ***** válasza:
100%
Én nem költenék 3 millát egy kocsira. Gondolj bele, milyen menő lennél ha azzal csajoznál, hogy a kiszemeltednek fizeted a fogyasztását. A neked tetsző kaliberű lányok erre repülnek. Gondolj bele, 3 millából kb legalább 300szor szexelhetnél. Gondolom nálatok a sarki kulacsodban 10.000ből megúsznál egy alkalmat. Hamar híred menne és rád repülnének a könnyű lánykák
2021. nov. 22. 16:31
 419/668 A kérdező kommentje:

Nem fizetek nőért , volt már levittem boritékba 500 ezret és abból fizettem csak mondta a pultos tegyem el el ne lopják igazta volt, ilyen sok pénzzel nem érdemes lejárni hiába vihetnék le 3 milliót is , kocsi mást mutat azért kell, és a csaj nem tudhatja mennyi az lehet azt gondolja hogy 10 vagy 20 millió is ha nem tudja pontosan mi is csak látja milyen nagy meg szép , erős kemény bmw meg milyen hangja van, látja hogy nem olcsó

2021. nov. 24. 18:40
 420/668 anonim ***** válasza:
100%

"látja hogy nem olcsó"

Áhh dehogy, csak megveszed a legolcsóbbat ami fent van hahun...

2021. nov. 24. 18:43
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!