Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Figyelt kérdés
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
2021. okt. 31. 16:25
401/668 anonim válasza:
Tudod mit? Vedd meg, élvezd az egyéjszakás kalandokat (meg az autóval járó százezres kiadásokat), aztán most már hagyjuk egymást békén
402/668 anonim válasza:
Meg a trippert kankót szifiliszt amit ezektől a széthasznált, széttágított nőformájú lényektől kapsz, azokat is élvezd!
403/668 anonim válasza:
Kérdező, és a csajnak azzal is büszkélkedtél hogy felnőtt létedre még anyuciék tartanak el? :-D
404/668 anonim válasza:
Csak 130 van benne
Aha, úgy látszik most akciós, múlkor 300 volt benne xdd
405/668 anonim válasza:
404: Black Friday van, nem? 😂
406/668 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy 300 volt benne ?
2021. nov. 21. 15:54
407/668 anonim válasza:
#406 Onnan hogy én valóban ismerem a kereskedőket meg a szokásaikat.
408/668 A kérdező kommentje:
Ja tehát azért mert pár kereskedő csal a számokkal akkor egy autó se lehet valós kilométerrel? Hátr figyelj már mikor én esetleg eladom majd én se fogom tekergetni hanem úgy adom el tehát ha én hirdetésem néznéd meg akkor is azt mondanád hogy biztos több a km pedig nem mert valós adatot adok meg nem trükköznék
2021. nov. 21. 16:08
409/668 anonim válasza:
Kérdező! Te értelmi fogyatékos vagy!
410/668 anonim válasza:
Én még mindíg a motort ajánlanám, ennyi pénzből abból lehet venni egy tényleg jól kinéző szép hangút, főleg tömítés nélküli kipuffogóval
Ez az ötlet nem tetszene Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!