Kinek mennyibe került az 1. autója?
Figyelt kérdés
Hamarosan itt az idő, hogy meglegyen az 1. autóm, de mint más velem egyidősöknek, nekem is a szüleim finanszírozzák és attól félek, hogy drágállni fogják. Nem értek hozzá, szóval szeretném, hogy legyen egy kis viszonyítási alapom.2021. okt. 31. 09:26
1/15 anonim válasza:
1.: nem nekem került pénzbe, mert Apukámtól kaptam: Suzuki Swift
2. amit már magamnak vettem: Renault Laguna, 4 évesen, 1.9 MFt
2/15 anonim válasza:
Ne máshoz viszonyíts, hanem a saját illetve szüleid pénztárcájához. Semmire sem mész vele ha el árulom hogy 15 éve mennyiért vettem az első autómat.
3/15 anonim válasza:
Minél olcsóbban akarták megoldani. 300 ezerért vettünk egy szebb példányt, ugyanennyit rá is költöttünk és most azzal járok 2 éve. Jó kis autó főleg az árához képest. Akinek többet költenek ennél szülei az autójára, azért irigykedek rendesen, mert jobban örülnék egy jobbnak, de ez is működik.
4/15 anonim válasza:
Kérdés az, hogy tudod-e otthon szerelgetni.
Mert például egy olcsó swift-et veszel ami nincs szétrohadva, aztán simán 200-300 ezerből rendbe lehet rakni. Fékcsere, szűrők cseréje.
5/15 anonim válasza:
Első autóm 180 ezer volt. Azért vettem, mert ahol dolgoztam nem volt más lehetőség oda eljutni. Egy 20 éves suzuki. 4 éve nyúzom, azt hittem 1 èvet max kibír, aztán telik egy jobbra. Már vehetnèk jobbat, de hálás kis jàrgàny, lehet újabbal rosszabbul jàrnèk. Alig kellett rà költeni. Így még egy ideig megmarad.
6/15 anonim válasza:
10 éves patika,rendben tartott Toyota Corolla, 3 éve vettem. 2,1 milla. De saját pénzből, már rég dolgozom.
7/15 anonim válasza:
300.000 forint volt, de amit az igazi első autómnak tartok és szerettem is és mentem vele sokszor az 1 milla volt
8/15 anonim válasza:
Sok értelme nincs a kérdésnek.
Mikor került mennyibe? Régen egy Zsiguli 80 ezer Forint volt.
Na meg hiába ajánlgatunk Swiftet ha 20 millió a kereted rá.
9/15 anonim válasza:
Régen vettem egy suzuki swiftet szalonban 1.4 millióért .
De ezzel az infoval nem érsz sokat
Apukám nem vett
10/15 anonim válasza:
Én nekem nem szüleim finanszírozták, mert dolgoztam már. 7500 Euro volt, 5 éves Mazda 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!