Ma reggel sikeresen neki tolattam egy Citroen Picassonak, a lökhárítója pár mm-t lejebb került, nekem a javíttatása mennyibe kerülne?
Természetesen fizetem a javítást, a számlát majd küldik.
Kb hány forintra számíthatok ilyen esetben?
Nem lett baja egyik autónak sem, max a lökhátítót vissza kell pattintani vagy csavarozni kb.
Ez nekem mennyibe fájna?
Illetve csinálhat e olyat az illető, hogy a számlára több összeget irat, vagy esetleg ha már ott van a szerelőnél, akkor tök más dolgokat is csináltat rajta, pl olajcsere, hogy több legyen vagy hasonlók, ez előfordulhat e?
Mire számítsak, vagy mekkora összegre, ha csak ez a probléma?
Ezt így ebben a felállásban jól elbaxtad....a helyszinen meg kellett volna egyezni,hogy adsz neki x osszeget a javittatsra ...kell-nem kell!?
Ha nem akkor meg siman a biztositoval inteztem volna,ezert van a kotelezö.
De hogy te majd az egesz hóbelevancot sajat zsebből fizeted amiről majd ő számlát hoz......ez volt a legnagyobb baromság amit csak kitalalhattál.
#5: Tavaly volt koccanásom. Ezek a mai árak. Egy zsebbe rendezett kárról beszélünk, nem KGFB-re javított új autóról.
#8: A kérdező egyértelmű volt szerintem. Egy műanyagos kiegyengeti a benyomódást, aztán valószínűleg fényezni kell. Ennek ennyi a piaci ára. Az hogy te vennél egy új hátsó lökhárítót és telibe fújatnád az más kérdés (amit egyébként hülye lenne kifizetni bárki is zsebbe) De ha mégis, egy Picasso-ra még az utolsó szériára sem saccolnám 100.000-nél sokkal többre a nyers lökhárítót (régebbi még olcsóbb), fújni meg azt is 20-30.000 körül fújnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!