Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma reggel sikeresen neki...

Kisgöncöl kérdése:

Ma reggel sikeresen neki tolattam egy Citroen Picassonak, a lökhárítója pár mm-t lejebb került, nekem a javíttatása mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Természetesen fizetem a javítást, a számlát majd küldik.

Kb hány forintra számíthatok ilyen esetben?

Nem lett baja egyik autónak sem, max a lökhátítót vissza kell pattintani vagy csavarozni kb.

Ez nekem mennyibe fájna?

Illetve csinálhat e olyat az illető, hogy a számlára több összeget irat, vagy esetleg ha már ott van a szerelőnél, akkor tök más dolgokat is csináltat rajta, pl olajcsere, hogy több legyen vagy hasonlók, ez előfordulhat e?

Mire számítsak, vagy mekkora összegre, ha csak ez a probléma?

2020. júl. 29. 08:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az olajcserét is feltüntetnék a számlán. Ha a lökös lejjeb került, akkor eltörhettek a rögzítési kis fülek, szóval ez egy normális szervízben teljes csere...
2020. júl. 29. 08:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen többszázezer forintra. Olajcserét nem csináltathat, de nem a sérült lököst fogja gittelgetni, hanem új lökös, profi fényezés, drága munkadíj. Ha nem ő fizeti, nem fogja sajnálni a te pénzedet. Erre volna a kötelező biztosítás.
2020. júl. 29. 08:39
 3/18 D. Brasco ***** válasza:
100%

Ezt így ebben a felállásban jól elbaxtad....a helyszinen meg kellett volna egyezni,hogy adsz neki x osszeget a javittatsra ...kell-nem kell!?

Ha nem akkor meg siman a biztositoval inteztem volna,ezert van a kotelezö.

De hogy te majd az egesz hóbelevancot sajat zsebből fizeted amiről majd ő számlát hoz......ez volt a legnagyobb baromság amit csak kitalalhattál.

2020. júl. 29. 08:52
 4/18 anonim ***** válasza:
44%
50.000... Elsőre soknak tűnik, de elviszi egy műanyagoshoz, hogy kiegyengesse, aztán meg egy fényezőhöz, aki lefesti és hopp, meg is van az összeg. Számlával pláne.
2020. júl. 29. 08:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez tizenöt évvel ezelőtti ár. Ma már 2-300 ezer egy ilyen buli.
2020. júl. 29. 09:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

#5: Tavaly volt koccanásom. Ezek a mai árak. Egy zsebbe rendezett kárról beszélünk, nem KGFB-re javított új autóról.

2020. júl. 29. 09:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát erre lenne a biztosítás. Ez így ki tudja mennyi lesz a végén.
2020. júl. 29. 10:21
 8/18 anonim ***** válasza:
6# mert te fizetted magadnak. Ezért törekedtél olcsón megúszni. De ha az enyémet töröd össze, én nem törekszem az olcsóra, hanem az újra.
2020. júl. 29. 10:56
 9/18 anonim ***** válasza:

#8: A kérdező egyértelmű volt szerintem. Egy műanyagos kiegyengeti a benyomódást, aztán valószínűleg fényezni kell. Ennek ennyi a piaci ára. Az hogy te vennél egy új hátsó lökhárítót és telibe fújatnád az más kérdés (amit egyébként hülye lenne kifizetni bárki is zsebbe) De ha mégis, egy Picasso-ra még az utolsó szériára sem saccolnám 100.000-nél sokkal többre a nyers lökhárítót (régebbi még olcsóbb), fújni meg azt is 20-30.000 körül fújnák.

2020. júl. 29. 11:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Megegyeztünk volna, de a férje nem hagyta, most ragaszkodik a betétlaphoz. Ahhoz mik kellenek, hogy le lehessen tölteni?
2020. júl. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!