Ma reggel sikeresen neki tolattam egy Citroen Picassonak, a lökhárítója pár mm-t lejebb került, nekem a javíttatása mennyibe kerülne?
Természetesen fizetem a javítást, a számlát majd küldik.
Kb hány forintra számíthatok ilyen esetben?
Nem lett baja egyik autónak sem, max a lökhátítót vissza kell pattintani vagy csavarozni kb.
Ez nekem mennyibe fájna?
Illetve csinálhat e olyat az illető, hogy a számlára több összeget irat, vagy esetleg ha már ott van a szerelőnél, akkor tök más dolgokat is csináltat rajta, pl olajcsere, hogy több legyen vagy hasonlók, ez előfordulhat e?
Mire számítsak, vagy mekkora összegre, ha csak ez a probléma?
Kérdező, ha betétlapot töltötök akkor, ahogy #11 írja. A kárszakértő fog számolni egy új lökhárítót és festést, esetleg merevítőt, tartókat, attól függ mekkora a kár. Remélem fényképeket csináltál.
Aztán a másik fél eldönti, hogy viszi a számlákat a javításról, amit kifizetnek neki (mínusz az avulás), vagy felajánlanak egy összeget és azt elfogadja, és kifizeti a biztosító egyben. Rajta áll. Neked pedig kimegy majd a levél, hogy megállapítottak valamennyi kárt. A lehetőségeid, hogy emelkedik a biztosítási díjad, vagy kifizeted a becsült kár értékét a biztosítónak egy összegben, és a biztosítási díjad változatlan. Viszont ez biztosan többe fog kerülni neked, mint ha megjavíttatta volna és zsebben rendezitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!