Ennyitől ugye nem leszek rákos?
Tönkrement a kipufogó rendszer a kocsimon. A hátsó dob egy az egyben lejött, több helyen meg van repedve a cső és szagról ítélve lehet hogy a katalizátorral is gondok vannak. 9-ére kaptam időpontot a szerelőhöz, akkor teljesen új rendszert kap de addig is így kell vele járnom..
Nagyon félek a ráktól és amikor vezetem a kocsit iszonyú bűz van bent, ilyen fojtó édeskés szúrós szagú füst vagy üzemanyag szag szóval borzalmas..
Ha 9- edikéig így megyek a kocsimmal napi több órát ugye attól nem fogok rákot kapni?
Fiatal 25 éves nő vagyok, nem dohányzom stb..
Sajnos a 12-esnek igaza van! Nem lesz kötelező, csak ahogy látom ellehetetlenítve lesz az aki nem oltja be magát, ha csak nem remete!
Ugye most rátolták a munkáltatókra a felelősséget, akik nyilván tovább tolják a munkavállalókra ami érthető is. Innentől kezdve nem kötelező, csak éppen nem tudsz megélni ha nem oltatod be magad. Vicc az egész!
“ Nem lesz kötelező, csak ahogy látom ellehetetlenítve lesz az aki nem oltja be magát, ha csak nem remete!”
Akkor jó mert én az vagyok
Ez mind szép és jó, de orvosi ellátásra akkor is szükséged lehet és már most úgy néznek rád EÜ intézményekben mint egy leprásra ha oltatlan vagy, képzeld el mi van akkor, ha már nagyjából mindenki be lesz oltva!
Mondjuk már rég eltértünk az autó témától, de szomorú, hogy egyáltalán ilyenekről beszélgetnünk kell!
Most eszembe jutott, hogy mi lenne, ha valaki be akarna ülni melléd. "Kicsit büdös van, meg mérgező a levegő, de ne törődj vele." XD
Amúgy nem tudom, én biztosan nem ülnék így be az autóba, megoldanám másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!