Megcsúszott a vízcső, és lendületből képembe kaptam 1 adag fagyállós vizet, számba kb 1 fél kortynyi ment, amit kiköptem és öblögettem, de az a keserű íz itt van még, lehet bajom ennyitől?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 17:48
2/9 anonim válasza:
A fagyálló nagyon veszélyes!
Beszélj egy dokival!
3/9 A kérdező kommentje:
Kb 8-9 órája volt,semmit nem érzek,csak fura keserű ízt éreztem órákig.
2016. nov. 22. 18:43
4/9 anonim válasza:
Ha nem nyeltél belőle, nem lesz semmi bajod. Régen úgy ellenőriztük a fagyállót, hogy beledugtuk az ujjunkat és utána megnyaltuk. Ha édes volt, akkor fagyálló volt benne.
5/9 A kérdező kommentje:
Mindegy,azt mondják,ha az első 8-10 óra után nem lesz kb részeg tünet (nehezen érthető beszéd,kordinálatlanság ,dölöngélés) akkor semmi.
De nincs bennem semmi,hibátlanul érzem magam kb 11-12 órához közeledve,na meg a mérgezéshez elvileg testömeg / 2-nek megfelelő ML-nyi tömény adalék kellene.
Na de 50ml-hez közel se volt,tán 5-6 ML ,és az is kb 1-2ml tömény ,mert 50-50-be letthigítva anno.
2016. nov. 22. 20:17
6/9 JulesTS válasza:
Most mar keso, valoszinuleg nem lesz bajod ha nem nyelted le, de fagyallo fogyasztas utan leheto leggyorsabban tomenyet kell inni, mert az csokkenti/semlegesiti a hatasat. Az megjobb ha elotte iszol tomenyet (persze fagyallo ivasra elore nem keszul fel az ember...).
7/9 Berserker88 válasza:
Semmi bajod nem lesz, régen a műhelyben mindig azt csinálták ha valami szivárgott esetleg, megkóstolták és ha érezted a glicerin édes ízét akkor fagyálló volt. De természetesen ne igyad liter számra, nem vagyunk mi oroszok. :D
8/9 anonim válasza:
Fiam 2-évesen benyelt kb 0,5 deci spurit, aztán semmi baja sem lett! :) Azóta mondjuk gyorsabban fut és halkabban jár! :)
Viccet félretéve(akkor én sem mosolyogtam ezen...) semmi bajod sem lesz, főleg ha kiköpted.
Azért vizeletedre figyelj, ha az pirosas lenne, vagy kiszáradás jeleit érzed, akkor azonnal mentő!
9/9 A kérdező kommentje:
Megvagyok! :DDD
2016. nov. 23. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!