Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van arra valami módszer, vagy...

Van arra valami módszer, vagy trükk, hogy ne kócolja szanaszét, ne nyalja le nagyon a bukósisak a motoros haját ?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert lány vagyok és úgy hátközépig ér a hajam, ami hullámos is :D

És nem tudom, hogy hogyan lehetne azt kicsit kivédeni, hogy ne nyalja le annyira a hajamat.

Köszi a segítséget! :)

2021. okt. 28. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Ha kopaszra vágod a hajad... Akkor nem fogja.

Ez a motorozással jár.

Esetleg száraz sampont vagy minek hívjákot viszel magaddal

2021. okt. 28. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Nullásgép.
2021. okt. 28. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
#1 a fej(bőr) lehet tar illetve kopasz, a haj nem... szóval nem tudja kopaszra vágni a haját... csak olyan rövidre hogy kopasz lesz tőle.
2021. okt. 28. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Párom is erre keresi a megoldást már 6 éve. Majd írok, ha megtalálta 😀
2021. okt. 28. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

a kabát alá berakhatod a hajad, akkor a menetszél nem kócol

mást nem tehetsz

2021. okt. 28. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Kivágod a tetejét :D
2021. okt. 28. 15:26
 7/8 anonim válasza:
87%
Az első kettőhöz: nem vicc, tényleg hallottam már olyan lányról, aki inkább kopaszra nyiratkozott a motorozás kedvéért.
2021. okt. 28. 16:05
 8/8 anonim válasza:
91%
Nekem is hosszúhajam van és rendszeresen motorozok. Annyit már most eltudok mondani neked, hogy erre megoldás nincs, lelapítani lefogja mindig, ha meg tág lenne a sisak, akkor nem védene semmit, szóval ez ellen nincs megoldás. Az ellen, hogy a sisak ne húzgálja szét pedig maszk tudom ajánlani, amióta használok azóta nem kell mindig újra összefogni ha be akarok menni valahova, mert szanaszét áll az egész.
2021. okt. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!