Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bukósisakot alapoztam, de van...

Bukósisakot alapoztam, de van még rajta pár hepe hupa?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen alapozót használtam, mivel érdemes csiszolni, amikor megszárad?

2021. okt. 18. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Hepe-hupa a sisakon?

Buktál vele?

Mert akkor cserés.

Ez olyan mint a légzsák. Az első "használat" után csere.

A belső rész nem tud még egy nagyobb ütést elnyelni.

2021. okt. 18. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem esés miatt, festékett kellett ledúrni róla, mert felhólyagosodott. Szóval le lett csiszolva, fújva ezzel az alapozóval, de nem sima a felület, arra lennék kíváncsi hogy szárazon vagy vizesen csiszoljam és fujjam át mégegyszer?
2021. okt. 18. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:

De mégis milyen sisak?

Napi használatban van? Mert ha annyira régi, hogy már felhólyagosodott rajt a festék, az már kapott annyi UV sugárzást, hogy csere érett, mert nincs már ütközéscsillapítása.

2021. okt. 18. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés!

A kérdés az hogy hogy lehet, mivel csiszoljam, hogy egyenletes legyen a végeredmény. Alapozó van rajta kétsoron. Műanyag sisak, természetesen nem vas, a színe nem tetszett..

2021. okt. 18. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha régi már akkor nem fog megallni rajta az alapozó. Le fog kopni hamar.

Esetleg valami acril festékkel lehetne próbálkozni, de ezek gyárilag gélezve vannak. Azt meg nem lehet utánfújni.

Amúgy vizessel kellene csiszolni a szorogittet, ha azt fujtal rá.

2021. okt. 18. 22:53
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen van rajta, kétsoron, hányas csiszoló lenne jó? Utána lefujnám még egy soron és akril festékkel matt feketére.

2021. okt. 18. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Lefujtam még egy soron alapozóval, mennyit érdemes várni, hogy fujjam rá a színt?
2021. okt. 19. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!