Lehet e benzin kúton/boltban motoros bukósisakot viselni?
Nem köszönni illetlenség... Egy jól illeszkedő bukót nem mindíg olyan jó am le-fel venni.
Cege valogatja, üzletszabalyzatban pl a trafikoknal benne van altalaban, hogy a full face maszk es a bukó nem ok.
Kutyát nem érdekli, én pl mindig kapucniban rohangászok, télen meg rendesen bebugyolálom magam a sállal.
Volt hogy szóltak miatta hogy nem illik, ilyenkor annyit mondtam "Nem kérdeztem!" és csá.
Hát ezért mondják a motorosokra hogy bunkók...
Azok is vagytok hatalmasnagy bunkó parasztok. Ha hozzám jöttök a kútra nem foglak kiszolgálni ha nem veszed le a sisakot. :D
Hát... most akkor nem a kapucnisok es sálasok a bunkók? :) Amugy ki mondja, hogy bunkók mi? Azt a nem elhanyagolható tényt hagyjuk is, hogy aki "motoros" az többnyire autós is.
Talán az a baj, hogy a motorosoknak nem lehet szelvedőt mosni, megtankolni és a kereknyomást is 99% maguknak állítják be? ;)
Inkább valami jogszaballyal vagy hasonlóval gyere a bukóviselesről 5-ös, nem kell a fusztrált osztalyharc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!