Bukósisak párásodas?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ez az első szezonom motoron, és mostanában már hidegek a reggelek.
Amikor meg kell állnom néha parasodik a bukóm a lelegzetemtől.
Ilyenkor ki szoktam nyitni resnyire, de vajon van más praktika ami kevésbé macerás?
2021. szept. 29. 06:31
1/5 anonim válasza:
Kinyitni résnyire macerans hmmmm.... erdekes nekem nem volt macerans kinyitni resnyire egyiket sem. Pedig volt par buko rajtam.
3/5 anonim válasza:
Amit a kettes linkelt, dupla plexi a legjobb megoldás.Remélhetőleg berakható a sisakodba
4/5 anonim válasza:
Szerintem én még sosem hajtottam le egyik bukómon sem teljesen a plexit pedig napi 150 km-ert megyek, télen is.🤷♂️ Csak a bogarak miatt hajtom le néha, akkor is marad egy résnyi hely.
5/5 anonim válasza:
Pinlock betét kell neked. De ha nincs ott a hely neki akkor új bukó sajna, ha lehet olyan amiben nem csak előkészítés van, hanem rögtön kapsz is hozzá. Cirka 50 ropinal indulnak, de eselyes, hogy többe leaz ami passzol is.
Amig erre nincs keret addig lehet paramentesítő sprayvel próbalkozni miután gondosan lepucoltad a plexit, de sose lesz igazán jó es folyamat macerálódnod kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!