Mi egy reális autószerelő órabér vidéken?
Az 5-öst kérdezem, hogy nem ég le a fejed, hogy így lelopod az embereket?!
Nálad többet dolgozik nem egy, és kevesebbet keres, mint amennyit te lenyúlsz tőlük.
Ez hányás!
Remélem egyszer valaki végre tesz azért, hogy ez a féktelen rablásotok beoffoljon!
Ez vidék, és város 15 ezer/ óra. Végig telefonáltam vagy 8 szerelőt. Mind egyből ezt az árat mondta. Ha saját magad viszed az alkatrészt (kipufogó.) eleve azt mondja, drágább ha te viszel alkatrészt.
Szóval hátsó kipufogó csere 15 ezer. Még kipufogót (új)+ tömítést is én vettem 2 csavar fogta. Ez van ma 2022-09 ben.
Számlával, rendesen 10-15000 / óra.
Kevesebből nem adja ki, hogy ő is megéljen belőle.
Mert ebből megy minden, rezsi, szerszámok, műszerek, szoftverek. Kb. a harmada marad nála zsebben, leadózva, összes közterhet befizetve.
És valaki nem azért öl bele több milliót egy műhelyfelszerelésbe, hogy utána alig hozzon többet, mint egy jól megválasztott befektetés, és még dolgozni is kelljen érte...
Felhívtam kb. 10-et mire volt egy korrekt 5000/óra, plusz ott lehettem, még örült is neki, hogy beszélget valakivel, azt mondta sokan kicserélik az alkatrészt amit tudnak, bóvlira. Én hoztam új alkatrészeket, mert nekem a minőség számít, szerinte azért nem szeretik a hozottat, mert a legtöbben keresni akarnak azon is hogy megveszik a legolcsóbbat és adják minőségi áron, így egyrészt azon is keresnek, másrészt mihamarabb elromlik, hogy újra felkeresd, ami ugye nekik érdekük.
Ezt valahol meg lehet érteni, az vesse az első követ, akinek nem maga felé hajlik a keze. Akinek nincs nagy kerete úgyis addig telefonál, s kutakodik ameddig nem találkozik egy korrekttel, akinek pedig nincs türelme keresgélni, ismerősöket kérdezgetni, az zsebbenyúlósabb, plusz rövidesen újra téma lesz, ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!