Az ilyen személy veszélyes a közlekedésben, bevonnátok a jogosítványát?
Az igazság az, hogyha PPL vizsgát csinálok helikopterre vagy sportrepülőre, ott kell x repült óra, és orvosi, illetve amennyire tudom pszichológiai vizsgálat is kell időszakosan. Namost odafönn nincs ennyi marha, és ha megnéztük mennyivel több súlyos baleset van az utakon, teljesen jogos lenne időszakosan vizsgálni a vezetési képességeit és(!) pszichológiai állapotát az embereknek. Ezzel ki lehetne szűrni azt is aki nagyon nem tud, vagy aki nagyon agresszív.
Azzal a válasszal egyetértek, hogy sokkal veszélyesebb az aki béna, de Fittipaldinak képzeli magát, mint aki tudja, hogy nincs a topon.
Persze az autó-lobbinak az az érdeke, hogy Gipsz Jakab is vezessen, törjenek az autók, kelljen új autó és új alkatrész.
4 voltam.
Te inkább depressziós vagy ezen a téren.
Nekem van egy kollégám aki évtizedekig kamionozott és ő is szinte a legtávolabbi parkolóba áll be.
Azzal indokolja hogy itt kevesebbszer törik össze vagy nyitják rá az ajtókat.
AZ meg hogy az autópálya mellett megy, hát minek fizessen pár percért több ezer foritot???
Én is így szoktam, 60 km-es autópálya miatt nem veszek 3800 ft-ért matricát, hanem megyek melette és nincs 10 perc különbség közte.
Szerintem meg nálad van a baj hogy mindenkit kritizálsz.
Gondolom nem régen van meg a jogsid és most te megszabnád mindenkinek hoyg hogyan vezessen !!!
Én elég jól vezetek, de így is a lehető legtávolabbi részre parkolok nagyobb bevásárlóközpontok parkolójában.
Nem azért mert nem tudok parkolni, meg félek.. na jó tényleg félek, de a sok proli primitív tirpáktól, akik a szarjukkal simán rávágják az ajtójukat a számomra féltett kocsira!
Ezt egyszer élőben megéltem, hogy ott ültem a kocsiban és nagycsaládos koma szó nélkül nekivágta a kocsimnak az ajtót, és mikor szóvá tettem, látszott, hogy ő tényleg komolyan nem érti, nem fogja föl mi is a baj ezzel!
Nem vagyunk egyformák van akinek egy tárgy az autó, az fel sem fogja sosem tudni, azt amikor valakinek tényleg szenvedélye a kocsi, meg nem egy rakat szarja van, aminél úgyis minden mindegy!
"ha nem mer 60-nál többel menni főúton"
Az mondjuk sehol nincs leírva, hogy nem mert menni, csak annyi, hogy "kényelmes" tempóban megy és hogy autópályára nem megy fel.
Mondjuk 60 km-ért én sem mennék fel pályára, és a Balaton környékén én is szeretek kényelmes tempóban menni, mondjuk másképp nem is nagyon lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!