Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jaguar XF vélemények,tapasztal...

Jaguar XF vélemények,tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Autóvásálás előtt állok, és eljátszottam a gondolattal hogy a Tipikus 3as német trió helyett valami érdekesebbet vegyek e(mondjuk az eddigi befutó ami tetszik egy f10 es Bmw volt) és egy Jaguar XF-et szemeltem ki , 2,2diesel motorral. (A neten többen is lebeszélnek a 3.0ás verzióróról különféle típús/konstrukciós hibákról).

Neketek hogy tetszik ez a modell? Esetleg tapasztalatok?

Facelift 2013-as szedán, 2.2 Diesel,190ló 8sebességes ZF autómata. Kb.180-200k km körül

(Ugyebár elég kevés infó van ezekről, de amit eddig sikerült medtudnom, hogy ez egy 2.2 Tdci Mondeo motor a 4.generációból /Land-Roverekből és a váltó a sokak által szeretett és használt 8-as ZF Autómata, ezekből kiindúlva azért csak megbízható lehet) (remélem)

Mindenkinek köszönet aki válaszól :)

2021. okt. 22. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs vele tapasztalatom, de tetszik
2021. okt. 24. 16:41
 2/2 Isti1976 ***** válasza:
100%

Volt 3.0V6 dízelem, 2010-es. Egy kitűnő autó, nagyon jó vezetni. Fontos, hogy legyen benne tolatókamera mert nem látni hátra (pl olasz importban nincs mindíg) és a hátsó ülés döntés is opció volt, ellenőrízd van e benne. Semmi baja nem volt, ezt úgy értsd, hogy 6 év alatt a kötelező cserélnivalókon felül, kevesebb, mint 100eFt-t költöttem rá. Ugyanakkor a fenntartása nem olcsó, mert nehéz autó, nagy gumi való rá, ami gyorsan el is kopik, a gumi a kiadások 25%-át adja. Ugyan ez igaz a fékekre. Hatalmas a csomagtartója, jó a futóműve, kormányzása, szép a forma, egy igazi álom autó. Szerintem a 2.2d zajos lehet, de azzal nincs tapasztalatom.

200eKm-nél viszont már csereérettek lehetnek a futómű alkatrészek, a váltónak sem árt egy megelőző felújítás (tömítések, szűrő, olaj, szolenodok), így 500eFt-od legyen tartalékban, szerintem.

A sajátomat 11 évesen 130eKm-el adtam el egy éve, annál egy hátsó kis lengőkart kellett volna már cserélni (35eFt alkatrészárban, annyit engedtem az árból), de 200eKm-nél biztosan lesz más is.

Sok sikert a vásárláshoz !

2021. nov. 2. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!