Jaguar XF 2.7 2008as evjaratu autokrol mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
Milyen fentartasi koltsegei vannak? Tobbreszt eddig nemet autoim voltak es ezt a peldanyt nem tudom hova rakni2019. júl. 4. 02:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem maradj a német autóknál.Én kipróbáltam az x-type-ot és hát gyorsan lecseréltem egy e46-ra...Az alkatrész ellátmány borzalmas,minden csak megrendelésre vagy úgy se,és míg az e46-hoz minden filléres tétel(ez relatív)ennek a kocsinak az alkatrészei vagyonokba fájnak,a bontóba keresgélek dolgot,meg el is lehet felejteni,és nem is olyan strapabíró,mint egy német autó.Egy szóval nem nekünk van ez kitalálva az európaiak vegyenek európai autót..
2/2 Isti1976 válasza:
Mára a 2.7d XF öreg, a motorja, mint minden dízel kb 200-250eKm-t bír. A 2008-as autóban több lesz. Emiatt az árát többszörösen el lehet rá költeni. Nem ajánlom (XF tulaj vagyok, de újabb, keveset futott autó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!