Szervizesek szeretik, ha le van takarítva az autó?
mosd le, ők is jobban szeretnek tiszta környezetben dolgozni
motortérre ez nem igaz, ott jó, ha látják az olajfolyást
Maximálisan. Attól, mert autószerelő vagyok, ami óhatatlanul kosszal jár, attól az nem azt jelenti, hogy szeretem, amikor három kiló fos szakad a nyakamba. Na meg ugye az sem mindegy, hogy azért rakok beülőt/kormányvédőt az autóba, hogy én ne koszoljam össze az autó belsejét, vagy hogy az ne koszoljon össze engem. Olajfolyás esetében pedig a motormosás is fontos, mert nagyon sokszor látunk olyan autót, ahol a tulaj olajfolyásra panaszkodik és nem hajlandó elfogadni, hogy az olaj eredete nem meghatározható, mikor hónapok óta folyik, végigfolyik mindenen, ráadásul a menetszél is szétcsapja és lehetetlen megmondani, hogy honnan indul.
Szóval összességében nem árt. Ha nem folyik az olaj, vagy csak kicsit, akkor a motormosás nem szükséges. De legalább a nagyja sarat csapasd le róla, meg egy gyors porszívózás/portörlés, ha belülről el van hanyagolva. Télen pedig ha leesik a hó, akkor legalább a nagyját kotord le róla, mert beáll a műhelybe és Balatont csinál. Hidd el a te érdeked is, mert ha havasan áll be, akkor az első fél óra azzal fog elmenni, hogy takarítjuk a havat/vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!